Ha 2014-ben a Fidesz nyer, elköltözöl?
Én nem a kormánypárt, polgármester alapján választok lakóhelyet.
Nekem mindegy ki nyer, én költözök.
2014-ben valószínű Budapestre, aztán majd meglátom :)
Még egyetemre járok, beszélek angolul és németül és pont jövőre fogok végezni. Nem biztos, hogy sikerül, de mindenesetre megpróbálok kiköltözni Ausztriába.
Én tudom, hogy a Fidesz fog nyerni, de már nem érdekel. Igazából már teljesen belefásultam ebbe az országba; nem csak a pénz, hanem az egész közhangulat miatt. Elegem lett a sok buta, gáncsoskodó, egymással kitoló emberből. Meg a sok hülye pártból, amiből mind egy kaptafára készül(t).
"le lehet pontozni..fideszesek,szavazzatok az Orbanra es menjetek neki dolgozni 75ezer ft-ert (y) gratulalok!"
Kevesled? Az MSZP rendszerben 22 ezer ft elég volt?
A szakképzettséget nem igénylő közterületi munkák szerintem remek megoldása a közmunkaprogram. Érted...
Vagy akkor biztosíts ezeknek az embereknek állást amiből szerinted már meg lehet élni.
Szavazzanak a baloldalra az idióták...
"Amelyik kutya ugat, az nem harap."
Ahha, Hitlerről hallottál már? XD
""le lehet pontozni..fideszesek,szavazzatok az Orbanra es menjetek neki dolgozni 75ezer ft-ert (y) gratulalok!"
Kevesled? Az MSZP rendszerben 22 ezer ft elég volt?"
És ismét előjött a téma, hogy aki nem fideszes, az csakis mocskos, szoci MSZP-s lehet és különben is imádja Gyurcsányt meg emútnyócév... :D
"És ismét előjött a téma, hogy aki nem fideszes, az csakis mocskos, szoci MSZP-s lehet és különben is imádja Gyurcsányt meg emútnyócév... :D"
Azon nem változtat, hogy ez több, mint amit ilyen emberek a munkájukért a szocializmus óta kaphattak. Tehát? 22 ezerből jobb élni, mint 78ból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!