Tételezzük fel, hogy megtámad engem 2 roma származású ember az utcán, és én megvédem magam. Ez esetben én rasszista vagyok, és ők az áldozatok?
Abszurdisztánban elõfordulhat!!!
Hány betörési, lopási esetben a tulajdonost vonták felelõsségre, pedig csak a sajátját védte!
" Ki az aki lehúzza a válaszokat? Esetleg
megírhatná, hogy miért nincs igazunk?"
Azt várhatod!
Néha eltűnődöm én is ezen. Szerintem a világháborúig vezethető ez vissza. Azután lett kikiáltva, hogy a magyar egy bűnös nép. És szerintem ez van a köztudatban belénk plántálva, a vezetőink nem nemzeti érzéseket sugároznak, hogy kik vagyunk mi a múltunk, hanem a fent írtak miatt azt, hogy mi szenvedjünk mert megérdemeljük.
Ezt az ünnepségeken is lehet látni, nemzeti, vagy pl. holokauszt megemlékezések. Lassan már annyi ideje történt, hogy nincs élő ember aki átélte volna, de te és én érezzük magunkat rosszul, mert mi te meg én bűnösök vagyunk. Én azt érzem ezt táplálja belém ez. És azt, hogy mi tartozunk valamivel a kisebbségeknek a múlt miatt. De ez hülyeség. Nem voltam én katona a 2. világháborúban, 27 éves vagyok, van zsidó ismerősöm is, miért lennék én vagy bárki bűnös bármiért?
Na meg a másik tippem, és szerintem sokan így gondolják, hogy egész Európába komoly gondot okoz a cigánykérdés megoldatlansága. Jelenleg 11,5 millió cigány van Európába, Szlovákiától kezdve senki sem tud velük mit csinálni, nem tudnak megoldást találni.
És az európai vezetés a nagy Brüsszelben, nagyon fél, hogy esetleg ott is az lesz mint nálunk. Ezért itt akarják őket tartatni úgy, hogy nagyon jó körülményeket biztosíttatnak velünk, a helyi adófizetőkkel. Mert láthattuk, hogy a világ többi országa hogyan reagálna, ha bemennének mint menekültek, hogy mert a Magyar nép rasszista és félnek a romák, pl Kanada jó példa volt mindenkinek. Azonnal megoldották a problémát. A liberalista világ nem tudja megoldani a problémát, ezért én úgy látom, hogy egymásnak dobálják, és mi kis országok akiket meg gyengített gazdaságuk, vagy a vezetőik befolyásolhatósága miatt szabályoznak, hogy na biztosítsd a kisebbségnek ingyen a vizet, a mattom én mit, a segélyt mert éljenek emberhez méltó életet, adj nekik lakást, stb.
" És az európai vezetés a nagy Brüsszelben,
nagyon fél, hogy esetleg ott is az lesz mint
nálunk. Ezért itt akarják őket tartatni úgy,
hogy nagyon jó körülményeket biztosíttatnak
velünk, a helyi adófizetőkkel."
Csak azt nem érik fel ésszel, hogy örökké nem mûködik, mert itt lassan nem lesz dolgozó személy, mivel nem lesz hol, sokan meg kimennek valahová.
És akkor mi is lesz? Ha nem találnak ki valami értelmes megoldást, és nem a röhejeset amit itt egy-két "túlmûvelt" elõadott egy-két napja akkor valahol elszakad a cérna szerintem!
Ne így legyen, de lehetnek komoly problémák!
ma 21:42
Elég, ha valamelyik európai országban elszakad a cérna, ez simán egy hullámot válthat ki. Márpedig nem mindenhol olyan türelmes a nép, mint Magyarországon.
" Elég, ha valamelyik európai országban
elszakad a cérna, ez simán egy hullámot
válthat ki. Márpedig nem mindenhol olyan
türelmes a nép, mint Magyarországon."
Én is gondoltam erre. Meg jobb is lenne ha nem itt "szakadna a cérna"!
Hát igazatok van, csak egy bizonyos pontig tudja szítani a feszültséget a mindenkori balliberális kormány. Aztán előbb-utóbb szakad a cérna.
Az első jelek már megvannak, sok európai országban alakulnak, és növekednek a szélsőjobboldali pártok. A liberálfasiszták már próbálkoznak Európában is. Kapcsolgatják a villanyt a Colosseumban, de attól nem oldódik meg a probléma. De előbb-utóbb, vagy így vagy úgy megfog oldódni az biztos. Kérdés, hogy a balliberálisok kiharcolják, hogy erőszakba torkoljon, lázongásba, tüntetésbe, rosszabb esetben polgárháborúba, vagy jönnek a jobboldali pártok, amik erővel lépnek fel és rendet teremtenek.
Már nem azért, de ez elég hülyeség ami itt már, de most komolyan egyesek szerint a liberalizmus elvárja azt, hogy ha megtámadnak az után ne védekezz, vagy, ha valaki megtámad valaki csak azért mert kisebbségi még azt ítéljék el akit megvertek?
Az ugye megvan, hogy van olyan, hogy Konzervatív liberalizmus, ja meg ha mást nem legalább [link] ezt olvassátok el.
És nem nem vagyok liberalista vagy annak hirdetője..csak ne legyünk, már ennyire komolytalanok. Aki ezeket a kommenteket olvassa, azt hihetné, hogy iskolából lógós fanatikusok szóltak hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!