Van olyan ember aki az gondolja, hogy a cigányokat a bőrszínük miatt nem szeretik?
Megválaszolom a kérdésem: igen van.
Beszélgettem,olyan emberrel aki szerint a cigányokat a bőrszínük miatt utálják.
Mondjuk ő liberális,sokat nem is várhatunk tőle, de akkor is szerintem ez nevetséges.Én finoman szólva nem szeretem a romákat, de nem a színük miatt, a négerekkel semmi bajom sincs például.
Ez egy baromság, h csak a bőrszínük.
Inkább a viselkedésük, pont tegnap volt egy kérdés, abban be volt linkelve, h Kanadában is már elismerik, h a cigányokkal csak a baj van...
A bőrszín csak egy módja annak, hogy felismerjék az emberek, ki cigány és ki nem. Szerintem a többség azért nem szereti őket, mert egy vélhetően cigány ember valószínűleg morálisan alacsonyabb értékrendszerrel rendelkezik, mint egy vélhetően nem cigány. Hangsúly: valószínűleg, tehát nem mindig, de elég gyakran.
Ezt a problémát gyakran összevonják a fajgyűlölettel, aminet egy része a bőrszín szerinti diszkrimináció. Sajnos a cigánysággal és a zsidókkal szembeni, nem feltétlenül alaptalan előítéletek mellékhatásaként a fajgyűlölet is terjed, pedig pl. a négereknek aligha van köze a magyar valósághoz.
A cigányokat fel lehet ismerni bőrszínről is, de nem ezért utálják őket.
Ha pl minden anyagyilkosnak piros sapkát kellene hordania akkor a piros sapkásokat kezdenék utálni, de nem a sapka miatt.
Aki a börszinük miatt utálja őket az egy id.óta!!!
Ilyet liberális legfeljebb az álmodban mondott!!
A cigányokat azért utálják mert jelentős részük lop és nem tiszteli az együttélés magyarok által kialakított szabályait(bár igaz, sok magyar sem)!
Ennek ellenére aki a megoldást egy véres mészárlós polgárháborúban vagy gettókban látja az a másik id.óta!
Érdekes hogy a GYK moderátorai engedik a náci eszméket és szélsőjobbos kérdéseket szabadon terjedni itt a GYK-n!
És legtöbbsör nem törlik a gyalázkodásokat!
Lassan rosszabb lesz mint a Kurucinfó!
Lassan úgy gondolom pár kérdező mögött talán pont az adminok állnak!
mert mi másért lehetne hogy 1-1 "b.romarcú" vagy "te hülye s.gg" az ellenőrzések után is bent maradhat??
Miközben akár egy "buta" szóért is törölnek mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!