Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van olyan ember aki az gondolj...

Van olyan ember aki az gondolja, hogy a cigányokat a bőrszínük miatt nem szeretik?

Figyelt kérdés

Megválaszolom a kérdésem: igen van.

Beszélgettem,olyan emberrel aki szerint a cigányokat a bőrszínük miatt utálják.

Mondjuk ő liberális,sokat nem is várhatunk tőle, de akkor is szerintem ez nevetséges.Én finoman szólva nem szeretem a romákat, de nem a színük miatt, a négerekkel semmi bajom sincs például.

2012. szept. 28. 14:22
1 2
 11/19 kerekes01 válasza:
100%

Sajnos én is utálom őket. Nem a bőr miatt.

Egyszerűen egy alja népség. Tisztelet a kivételnek, ha van ilyen.

Nekem van néger barátom, amerikai, román, zsidó minden tényleg. Egyikkel sincs bajom. De a cigányt nem bírom. Állandóan a rasszizmussal jönnek, amiben egyébként igazuk van, csak hogy ők ugyanazt csinálják. Sőt rosszabbak. Az agyuk nulla, írni nem tudnak, csak villogni sárgarézzel meg pénzzel és bőszen parasztozni az eltartóikat meg szaporodni.

Tetves egy dolog hívő létemre így általánosítani és utálni embereket, de a napi tapasztalatom erre buzdít.

Ma is volt konfliktusom egyikükkel...

2012. szept. 29. 17:17
 12/19 anonim válasza:

Nem a bőr szín itt a kérdés!!!!

1 hivatkozást tennék be!!!

http://www.youtube.com/watch?v=fchntAe6WRY&feature=related

17 perc 37 másodperctől, pont erről van szó!!!

2012. szept. 29. 18:10
 13/19 anonim ***** válasza:
71%

Röviden és tömören!

A cigány az cigány,és az is marad...nem vagyok rasszista,de ha sok pénzem lenne,fognák pár nagyon okos biológust akik kifejlesztenének egy vírust ami csak őket írtja.Nekem nincs bajom a bőrszínükkel,nekem az emberi értékeikkel van gondom.Aljas népség,tisztelet a kivételnek,de őszintén kevés ilyen van.Náluk ez szimpla genetika.IQ nulla,és semmi mást nem tudnak csak szaporodni,meg eltartatni magukat az állammal,ezáltal VELÜNK!Nem vagyok fajgyűlölő,ha megkérdeznék kivel töltenék el 24 órát egy 1X1 méteres szobában,mondjuk egy cigánnyal vagy egy arab terroristával,de legyen inkább egy brutális sorozatgyilkos,akkor a másodikat választanám.A cigányt sohasem.És mint mondtam és ezt rohadt őszintén mondom,sosem tudnék embert ölni,de cigányt IGEN!

2012. okt. 17. 23:40
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Szélsőjobbos logika :)

"tisztelet a kivételnek" -- "nincs kivétel"

2012. okt. 18. 05:50
 15/19 anonim ***** válasza:
48%
Ez nem jobbos vagy balos kérdés,pusztán emberileg gondolom így!Menjenek máshová,vagy ha nem akkor éljenek és viselkedjenek úgy mint más normál ember.De sajnos erre ők nem képesek,náluk ez a viselkedés genetikailag kódolt.
2012. okt. 18. 18:08
 16/19 anonim ***** válasza:
Sajnos csak a bőrszínük miatt. Bezzeg ,nagyon normális emberek.
2012. nov. 27. 17:01
 17/19 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem minden cigány azt véli, hogy a bőrszinük miatt utálják őket. Mit mondhatnának egyebet? Mondják azt,hogy az agresszivitásuk, parazita életmódjuk, törvényellenes megnyilvánulásaik, cigánybünözés stb miatt? Ezt ugye nem várhatjuk el tőlük. Fokozatosan a nyugatiak is rájönnek, hogy nem a bőrük miatt utálják őket. Erre könnyen rájöhetnének a parlamenti képviselők és a jogvédők is ha egy rövid ideid a környékükön laknának. Akkor kicsit megváltozna a véleményük a dologról.
2012. dec. 24. 13:32
 18/19 anonim válasza:
74%
Sötétben is felismerni a roma embert az odakozmált zsírra emlékeztető szagáról ami még hamis kínaipiacos olasz parfümmel is keveredik, ebből is látható hogy nem a bőrszín a ludas.
2012. dec. 29. 01:15
 19/19 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagyok rasszista, a füstösökkel kapcsolatban én nagy költőnkkel értek teljes mértékben egyet:

Vörösmarty Mihály:

EGY BARNA CSUFOLÓDÓ TRÉFÁSRA

A Barnaság nem igen nagy dísz ugyan,

De mégis türhető.

A gyáva tréfa még inkább nem az,

S ez már nem türhető.

Börzsöny, 1822

Az pedig egyenesen elkeserítő,hogy a versben szereplő "tréfa" szót ma már ezekre a szavakra is

lehet cserélgetni:

élősködés, hazudozás, rongálás, csendháborítás, zaklatás, lopás, rablás, erőszak, gyilkosság, kéjgyilkosság stb.

Ja, meg abszolút tisztában vagyok a realitásokkal, a tényekkel a cigányokkal kapcsolatban, bőrszínüktől, etnikumuktól teljesen elvonatkoztatva.

Hogy konkrétan válaszoljak a kérdésedre is: vannak, akik azt gondolják, hogy a cigányokat a bőrszínük miatt nem szeretik; ritka ostobák és naívak, hogy az életben bizonyos összefüggéseket nem látnak át, akkor sem, ha az a napnál világosabb.

2013. aug. 22. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!