Miért nem hozzák nyilvánosságra, hogy az izraeli titkosszolgálat is részt vett a magyarverésben 2006. október 23-án?
Azért nem viseltek azonosító számot a rendőrök, mivel ne tudják majd később beazonosítani őket (pl. a magyar zászlót taposókat).
Sokan hallani vélték héber nyelven megszólani néhány magyar rendőrnek öltözött embert.
Mit kerestek Budapest utcáin a MOSSAD emberei?
"Shalom! Én is ott voltam október 23-án a fidesz ünnepségén és már az elején találkoztam olyan rendőrökkel akik nem magyarul hanem héber nyelven beszéltek. Még mielőtt elfogultnak tartanátok kiejeltem hogy vallásos zsidó vagyok és én sem érek egyet avval amit a nemzeti ünnepen a magyarokkal műveltek. Már előre meg volt komponálva az egész! Ez very simple!"
Hát, ha te mondod, elhiszem. Ha meg még olyan szavakat is ismersz, hogy "shalom", akkor meg pláne.
Egyébként azért jöttek, hogy vegyenek pár multit, és kizsákmányoljanak minket a nagytőkéjükkel, de látták, hogy balhé van, hát beöltöztek. Amikor a nemzetiségükre irányuló kérdésre nem válaszoltak, akkor pedig nem ahhoz a rendőri irányelvhez tartották magukat, ami szerint nem kommunikálhatnak a tüntetőkkel, hanem nem értették. Másnap meg már gonoszkodtak is tovább. Ilyenek ezek.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:58
szerinted nem szivárogna ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!