Miért nem hozzák nyilvánosságra, hogy az izraeli titkosszolgálat is részt vett a magyarverésben 2006. október 23-án?
Azért nem viseltek azonosító számot a rendőrök, mivel ne tudják majd később beazonosítani őket (pl. a magyar zászlót taposókat).
Sokan hallani vélték héber nyelven megszólani néhány magyar rendőrnek öltözött embert.
Mit kerestek Budapest utcáin a MOSSAD emberei?
Miért kell minden hülyeségnek bedőlni?
Az izraeli titkosszolgálat arab terroristák helyett majd olyanokkal foglalkozik szerinted, akiket a Magyar rendőrök anélkül is elvisznek?
nincs is magyar rendőr, azok mind a cia, kgb, ci5, mossad stb. emberei.
és csak azért léptek olyan későn fel, mert késett a repülőgépjük.
16:45
Ezzel azt akarod mondani, hogy napjainkban megbízható hírforrások léteznek, nincs semmi okt 23 hátterébe?
Én olyat is hallottam, hogy október 22-én este leszállt egy repülő Pesten teljes titokban, 23-án este pedig felszállt. Állítólag nem magyarok voltak a brutalitásokat elkövető "rendőrök". Egy későbbi tüntetésen egy srác sorra kérdezte a símaszkos kommandósokat: te magyar vagy? Egyik sem válaszolt.
Szerintem sem volt minden rendben azon a napon és remélem, hogy a következő - reményem szerint jobboldali - kormány kivizsgálja az ügyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!