Az emberek miért ilyen érdektelenek, gyávák vagy liberálisok? Főleg a fővárosiakra gondolok.
A hétvégén a fővárosban jártam.
Az utcán arra lettem figyelmes , hogy kettő darab KH-REER terrorizál ,húzkod egy 16 év körüli lányt.
Nem tudom, hogy ez öntudat vagy ösztön ,de én ilyet nem bírok tétlenül nézni.
Természetesen azonnal segítettem a fiatal lánynak.
Évek óta járok küzdősportra , na meg vidéki vagyok, fel vagyok készülve az efféle "terrorelhárításra".
Az utca ahol az eset történt nem egy "szellemutca" ,bőven voltak járókelők.
Fel nem fogom, hogy miért nem segítettek neki.
Már messziről láttam, hogy ott valami nem stimmel.
A járókelők meg inkább elfordították a fejüket.
Kedves fővárosiak.
Miért viselkedtek így?
Miért kell ilyennek lenni?
Ennyi emberség nincs bennetek, hogy a tiéiteket megvédjétek.
Attól főleg agybajt kapok amikor valamelyik feltehetőleg liberális szociáldemokrata vagy mi a franc ,elkezdi védeni a sok KH-REER-t.
Persze, hogy megtörténik, de ott kicsit más a helyzet, ott pont aljas szándékkal használják ki a gyengébb védtelenségét. De ez nem ugyanaz a helyzet, mint amikor valaki határozottan odalép, és megkérdezi a bántalmazottól, hogy tud-e segíteni, illetve megkéri a bántalmazót, hogy fejezze be amit csinál.
Persze, igazad lehet, biztos, hogy simán veszélybe keverhetem magam a pacifista, odaállok és megvédem magam viselkedésemmel, én is tudom.
Csak pont úgy vagyok vele, mint a kérdező, hogy ez valamiféle ösztön, olyankor nem gondolkodom, mikor helyzet van, csak utólag reszketek. Persze kutya nélkül nem vagyok annyira bátor, azért nagy magabiztosságot ad, hogy tudom, hogyha ráfeszítek a pórázra, akkor a kutyám ÖV üzemmódba kapcsol. Sokra nem megyek vele, de ijesztgetésnek elég, meg eleve magabiztosabb a fellépésem, és úgy kevésbé vagyok kitéve szerintem a veszélynek.
A hadd ritkítsa párját reakcióra meg ugyanaz a kérdésem, mint a kérdezőnek: hát tényleg ennyi emberség nincs bennetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!