Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit pöffeszkednek, beszélnek...

Mit pöffeszkednek, beszélnek lenézően magas lóról, lesajnálóan, elhatárolódóan, elutasítóan egyes magyarok vagy "magyarok" a határon túliakról, meg a szavazati jogról?

Figyelt kérdés

Mit képzeltek ti mégis mi vagyunk mi határon túliak?

Tisztelet a kivételnek.

2013. aug. 6. 11:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
32%

Csak a mûveletlen tuskó liberósok beszélnek így rólatok!

Nem a ti hibátok, hogy összevissza tologatták a határokat és átkerültetek oda, meg most a választójogból szeretnének elõnyt kovácsolni a pártok ez nyílt titok (még azok is akik 2004-ben 20 millió románnal riogatták a híveiket, uszítottak ellenetek).

2013. aug. 6. 14:46
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

Nem lehet magyar és magyar között különbséget tenni, mert az diszkrimináció.

Minden magyart ugyanazon jogok és kötelezettségek kell megillessenek.

2013. aug. 6. 18:36
 23/28 anonim válasza:
88%

Kérdező, mit akartál a szavazati joggal?

Nem mondod, h elmennél szavazni, dönteni egy olyan ország elkövetkező éveivel kapcsolatban, ahova te nem fizetsz adót, és igazából neked nem fáj, ha megint elb...ák?!

Ez micsoda ostoba demagóg ötlet volt, olyan embereknek adni (elméleti szinten)szavazati jogot, akik azután majdnem félvicc szinten élnének (esetleg!) vele.

És mindezt úgy írom, h szlovákiai magyar vagyok. Felháborít az ötlet és teljesen egyetértek a magyarországiakkal e kérdést illetően, és noha sokszor érzem azt, amit mondasz a lenézéssel kapcsolatban, ebben a kérdésben teljesen igazuk van. Neked talán tetszene, ha most Fico kitalálná, h szavazati jogot minden külföldi szlováknak - ugye nem?

Abban nincs igazatok, válaszolók, hogy:

- semmit nem tudunk a belpolitikátokról. Ez tévedés, én pl. nézek magyar adókat (nemcsak a királyi tv-ket), olvasok magyarországi újságokat, írottat és elektronikusat is, úgyhogy egészen jól képben vagyok.

- nem tudom, honnan veszitek, hogy ha mi szavaznánk (nem értek egyet vele, de játszunk el a gondolattal) akkor kizárólag Viktor jöhet ki jól belőle, mert minden határon túli magyar rá szavazna?! Én speciel akkor sem szavaznék Orbánra, ha rajta kívül nem lenne más :-), inkább nem szavazok.

Nyugodtan elmondhattok minden szocinak és szinonímáinak (ami nem vagyok, de belátom, hogy ha már választanom kell, inkább arra húzok), de kevés ember ártott annyit Magyarországnak, mint ez a ti pofátlan rablótok. Amit a kormányzási ciklusai alatt ellopott és kisajátított az állami vagyonból, az egészen hihetetlen, és főleg a mód,ahogy teszi! Annyi botrány kiderült már róla és a cinkosairól/családjáról/családi barátairól, h annak töredékéért egy tisztességes demokráciában már fejbelőtte volna magát egy politikus.

Nem mondom, h a többi nem lop és nem csinál felháborító dolgokat - minden volt miniszterelnökötökhöz csak az utóbbi időből lehet egy-egy hatalmas tolvajlás botrányt kötni - de ez, amit Orbán csinál az országgal, ez siralmas.

Mondom ezt határon kívüli magyarként. Értsétek alatta, h nekem tulajdonképp majdnem mindegy, ki van nálatok fent, amiért nem mindegy, az ez: fáj látnom, h egy ilyen autoriter, tirranus hajlamokkal megáldott tipikus újgazdag mentalitással rendelkező ember hova süllyeszti a magyarokat, és most ezalatt nem elsősorban az anyagi összeomlást értem, hanem az erkölcsi hanyatlást, abban is konkrétan azt, amilyenek egymással vagytok. Nem kerülhet már elő olyan téma, aminek a kapcsán nem oda lyukadtok ki, h ki büdös kommunista és büdös fideszes, és megölnétek egymást, csak mert másra szavaz. Ez a retorika elsősorban a fideszesekre jellemző, a baloldaliak mintha védekező sáncból felelgetnének - megmondaná nekem valaki, hogy honnan a fidesz szavazóinak ez a mérhetetlen önbizalma és gyűlölete? Meglincselnék a baloldali politikust, ha kiderül róla, h egy millát lopott (ami helyes is, bárcsak minden politikust meg lehetne a lopásért, rögtön mennyivel szebb világ lenne), azzal ellenben nincs problémájuk, amit Orbánia lop, jóllehet az a baloldaliak sokszorosa.

Az idősebb korosztály (jelentős része) pedig úgy imádja, mint egy duce-t!!! Hiába, azért csak kell ezeknek állandóan a személyi kultusz - Viktorotok már nincs messze tőle, pontosan annyira semmibe veszi az embereket, azért tesz mindent úgy, ahogy úri kedve tartja.

Csak kérdezem, mert ezt pl. (a fideszesek modorát) nem értem. De persze nincs is közöm hozzá :-):

Azért arra nagyon kíváncsi leszek, h megint megnyeri-e?!

2013. aug. 6. 22:54
 24/28 anonim ***** válasza:

@22:54: Ezzel csak az a gond, hogy a többség nem ilyen.

Sokan tényleg csak azt látják, hogy a jóságos Viktor megadta nekik a rég elvesztett állampolgárságot.

2013. aug. 6. 23:15
 25/28 anonim ***** válasza:

"Nem lehet magyar és magyar között különbséget tenni, mert az diszkrimináció.

Minden magyart ugyanazon jogok és kötelezettségek kell megillessenek."

Akik ezt a kommentemet lepontozták, árulják már el, miért tették.

A piros pacsi nem érv.

Aki különbséget tesz magyar és magyar között, az diszkriminál.

Lepontozók a diszkrimináció hívei?

Érveket, ne piros pacsit.

Az egéren bal klikkre még egy orángután is képes.

2013. aug. 7. 12:16
 26/28 anonim ***** válasza:

A legtöbben haszonlesők vagytok! Ehhez nem kell baloldalinak lenni, csak körülnézni az országban.

Ti magyar igazolvánnyal 90 %-os kedvezménnyel utazhattok, az itthon élőknek ilyen kedvezmény nincs. Vagy az egyetemeken államilag támogatott helyre mehettek, ösztöndíjat, kollégiumot kaptok, elvéve a helyet a belföldi, szegényebb diákoktól. Sőt! A napokban írta egy szerbiai diák, aki ott jár egyetemre, hogy a magyar államtól havi 100.000.- Ft ösztöndíjat kap. A többségét Magyarországon költi el ruhavásárlásra, szórakozásra. (Ha Ő hazudott, akkor én is, de nem tartom valószínűnek.)

Csodálod, ha ezen felháborodik egy magyar egyetemista? A szomszéd kislány orvosira jár. A szülei dolgoznak, adóznak, de olyan alacsony a jövedelmük, mint a magyarok többségének, hogy örülnek, ha hó végén kenyérre jut. Ez a kislány szociálisan rászorulóként kap havonta 26.000.- Ft ösztöndíjat! Ebből kellene megélnie és fizetni a könyveket.

Ezen azért elgondolkodhatnál, és jobban megértenéd azokat, akik nem szeretnek titeket.

2013. aug. 21. 07:31
 27/28 anonim ***** válasza:

"A legtöbben haszonlesők vagytok!"

Ha valaki ezt a négerekre írja, akkor rasszista.

Ha ezt valaki a cigányokra írja, akkor cigányellenes.

Ha a zsidókra, akkor antiszemita.

Ha a magyarokra mondja, akkor még Kossuth-díjat is kaphat a magyargyalázásért...

2013. aug. 21. 10:56
 28/28 anonim ***** válasza:

" A legtöbben haszonlesők vagytok! Ehhez nem

kell baloldalinak lenni, csak körülnézni az

országban."

Mint a kedvenceitek?

Ezt észrevenni nem kell széljobbosnak lenni.

Ja, olyankor a magadfajtájú liberós óbégat a leghangosabban!

Hazug sz.ralakok vagytok, semmi több!

2013. aug. 22. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!