Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit pöffeszkednek, beszélnek...

Mit pöffeszkednek, beszélnek lenézően magas lóról, lesajnálóan, elhatárolódóan, elutasítóan egyes magyarok vagy "magyarok" a határon túliakról, meg a szavazati jogról?

Figyelt kérdés

Mit képzeltek ti mégis mi vagyunk mi határon túliak?

Tisztelet a kivételnek.

2013. aug. 6. 11:40
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
91%

Már ezerszer meg lett mondva, hogy senki nem szidja őket, csak bebeszélik maguknak, hogy őket minden magyarországi magyar gyűlöli és ezért úgy gondolják, hogy nekik is kell gyűlölniük a magyarországiakat. De ettől függetlenül ők még ugyanúgy hajtogatják ezeregyedszerre is, hogy őket gyűlölik és lenézik, mert az akkor is úgy van és kész és akkor lehet játszani a 4 éves pukkancs kisgyereket.

Amúgy meg ha mondjuk erdélyi magyar lennék, akkor tuti én is Vityára szavaznék, mert én is csak annyit tudnék, hogy ő az istencsászár. De ettől még nem fogom azt mondani, hogy jó, akkor szavazzanak nyugodtan, mert ezzel csak ártanak nekünk.

De mivel ezt már harmadszorra írom le és nem kívánom többször, ezért én itt befejeztem. Ha valaki ennyiből sem érti meg, hogy mi a szitu és csak azt képes hajtogatni, hogy mi most itt nagyban gyűlöljük a külhoni magyarokat, akkor kész, úgy sem fogja megérteni...

2013. aug. 6. 12:44
 12/28 anonim ***** válasza:
Egy vékeményen vagyunk csak te szidod őket (mert szidod) én meg nem.
2013. aug. 6. 12:50
 13/28 anonim ***** válasza:
54%

Jól van akkor, igazad van. Szidom őket és gyűlölöm mindet, reggelre rántott határontúli magyart akarok enni, délben pedig fűszeresen kérem őket zsírban sütve.

Most boldog vagy?

2013. aug. 6. 13:25
 14/28 anonim ***** válasza:
47%

A szociálliberálisok utálják a határon túli magyarokat.

Ne beszéljetek mellé és ne ködösítsetek.

Titokban románnak/szlováknak/szerbnek/ukránnak gondoljátok őket.

2013. aug. 6. 13:27
 15/28 A kérdező kommentje:

Engem nem érdekel, hogy minek néznek minket. Én tudom magamról, hogy magyar vagyok és ez nekem bőven elég.

A magyar állampolgárság felvételi lehetőségének kiterjesztése nagyon jól esett. Éltem is vele mint magyar ember de nehogy azt gondoljátok, hogy ez valamilyen haszonélvezeti, elvilágiasodott okból tettem ahogy egyesek hátsógondolataiban megfogalmazódik, csakis kizárólag érzelmi okokból és a nemzetem iránti szeretetből tettem.

2013. aug. 6. 13:46
 16/28 anonim ***** válasza:
0%

Kommunista kolbászból nem lesz nemzeti szalonna.

Hála Istennek nemsokára kihalnak a komcsik és velük ez a gondolkodásmód is.

2013. aug. 6. 13:51
 17/28 anonim ***** válasza:
@13:46: Ez dicséretes, de remélem cserébe nem is mész el a fideszre szavazni.
2013. aug. 6. 13:53
 18/28 anonim ***** válasza:
10%
Mint fideszes, tetszik, hogy végig gyűlölettel és indulatoktól habzó szájjal írogatnak a bal oldaliak.. szépen lejáratják a saját pártjukat :)
2013. aug. 6. 14:24
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, itt nem veled és az érzéseiddel van baj, hanem azzal, hogy abból nemtelen politikát csináltak haszonszerzési céllal.

Tudod, néhány éve az állampolgári szavazásban szó sem volt állampolgárságról (formailag persze igen), ezzel csak titeket etettek. Az a szavazás kizárólag arról szólt, ki szavaz a Fideszre, ki ellene, csak a "fidesz" szót nem szabadott leírni, helyette állt ott az "állampolgárság". Öt embert nem tudsz mondani, aki őszínén másképp értette. Olyant többet, aki nem értette. Aki pedig ebbe nem akart belemenni, nem ment el szavazni. Ezért lett érvénytelen.

Észre kellene vennetek, mennyire csak jól felépített szavakból áll ez a retorika. Vagy mit gondolsz, amikor Tusványoson kimondták, hogy Románia törvénytelenül jár el, akkor utána milyen törvények születnek a nemzetiségekre? Úgy gondolod, Úgy gondolod, az áldott jó szélsőjobbos nacionalista románok elégedettek, hogy ismét beléjük rúgtak? Úgy gondolod, hogy nem kapjátok kamatostul vissza? Hát élvezzétek az ősmagyar apátok által rátok hozott áldást. Én azt gondolnám az együvé tartozást hatékonyabban és főleg nektek hasznosan is ki lehet fejezni. Ami talán még érzelmi töltetben is több. De ha nektek így jó...

2013. aug. 6. 14:31
 20/28 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező:

Semmi gond nincs veletek, de ne akarjatok szavazni egy másik ország sorsáról. Ha ti megszavazzátok a "gyilkos" pártot (kitaláció), akkor ti abból semmit nem fogtok érezni, itt Mo-n meg legyilkolnak mindenkit.

Felfogtad? FEL? Magyar vagy. Igen magyar vagy. De mi közöd van az ország politikájához? Ide fizetsz adót? Nem.

Tessék már felérni ésszel, hogy miért nem akarjuk, hogy szavazzatok. Ennyire hülyék lennétek?

2013. aug. 6. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!