Ózdi vízbalhé B verzió, akkor most a lakosok lopják a vizet, vagy önkormányzat nyúlja le a pénzt?
Most nézegettem, hogy Svájcból nem kevés alapítványi pénzt kapott az önkormányzat anno, hogy a "gettósodott" és vízhálózatból kikötött családokat a rendszerbe vissza kösse. Ez nyilván nem történt meg. Miközben megy a (mű)balhé a közkutak korlátozása miatt, nekem aljas módon lenne egy kérdésem:
HOL A PÉNZ? 1.2 milliárd azért nem kevés ...
Mindeközben állítólag a közkutakon megspórolt pénz 12-13 millió/év. Ami a töredéke a helyi közmédiára kidobott pénznek.
Ebben a felállásban nem kicsit hiteltelen az egész sztori. És persze az ezen rugózó "ellenzéki" erők verziója is az.
Vélemény?
Be tudod bizonyítani,hogy átutalták azt a pénzt?Meg mennyi időt takar az anno?Mert a megtakarítás is csak a korlátozásra vonatkozik, ha úgy számolnák az évi megspórlt összeget,hogy végleg lezárják a kutakat, akkor lehet,hogy évi 50-100 millió lenne a megtakarítás.
Magyarán nem 12-13 milliót fogyasztanak a cigányok, csak a korlátozással ennyit nyer vissza a önko, lehet akár 50-100 millió is az évi fogyasztásuk, akkor viszont régen felélték azt a svájci pénzt...
Ez idei pénz volt. Nyilván van nyoma, hogy elküldték, különben nem lenne felhánytorgatva és a mostani eset után jogos kérdés HOVA LETT?
Közben másik témában feldobtam, hogy az EU által ideküldött rengeteg pénznek sincs nyoma, amit TISZTA ivóvíz kiépítésére kapott az állam, ezért volt a nem kicsit röhejes lajtos kocsis "megoldás". Pénzzel ott sem számoltak el, pedig az vagy 2 nagyságrenddel nagyobb összeg volt. Persze akkor is jöttek emberek akik megmagyarázták, hogy idehaza nem gáz a magas arzén tartalom, mert mi nem eszünk szennyezett tengeri halat. :D
De ott is kussoltak arról HOL A PÉNZ?
Most a belinkelt oldal a hiteles adat, mert azok írták akik a pénzt khmm. kezelik? Azért utánajárok más forrásoknak ez ügyben szerintem. :)
Engem fizetnek propagandáért, miközben TE találsz meg engem összes létező blogon? Érdekes.
"Engem fizetnek propagandáért, miközben TE találsz meg engem összes létező blogon?"
Ráadásul még paranoiás is vagy. Milyen blogon bazzeg?
A pénz elköltését kivételesen ellenőrzik.
Vagy fizetnek neked ezért, vagy te ültél fel egy ócska propagndának, ezt nem tudom, de mindkettő téged minősít.
Amúgy te még forrást se linkeltél, hogy honnan az infó, bizonyítékot meg még annyit se, de azért ugrálsz itt nekem.
Amúgy a Transparency oldalán is van róla:
Vagy az se megbízható? Csak az atv.hu?
Nem nézek párttévéket meg újságokat. :D
Most megnéztem a linkedet. Az önkormányzatin úgy van előadva, hogy ez sima település fejlesztési pénz, ami alapból gyanús, mert azt közvetlen EU pénzekből szokás, nem svájciból. A második linken kb. semmi nem derűl ki, de van ott egy ilyen részlet:
"amelynek célja a magyarországi gazdasági és társadalmi különbségek csökkentése."
Hümmm. Ez aljas módon azért kissé másképpen hangzik azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!