Mire lehet költeni azt a pénzt, amit a cigányok integrációjára kap 1-1 önkormányzat?
Tusfürdő, szappan.
Ez már kezdésnek nem lenne hülyeség!
Szerintem elég sokat le is nyúlnak belőle.
A többit meg látszatintézkedésre költik:
Egy cigánysor felújítása.
Természetesen, értelme nincs, mert két múlva olyan lesz, mint volt.
Tusfürdő, szappan.
Ez már kezdésnek nem lenne hülyeség!
Munkahelyeket kellene teremteni belőle.
Eddig csak látszat intézkedésekre költötték ezeket a pénzeket.
Teremthetsz te itt 20 millió munkahelyet, a cigányok nem fognak dolgozni.
A szoci rendszerben csak félelemből dolgoztak, mert féltek a rendfenntartó erőktől.
Manapság mi van?
Már ha 4 órás közmunkára kell menni a segélyért már háborognak, meg még nekik áll feljebb.
Vagy pár cigányvédő meg "életellenesnek" nevezte a munkára kényszerítést.
Munkahely teremtésre, aztán amelyik dolgozik az kaphatna egyéb ilyen olyan támogatást. Jó tudom álomvilágban élek, ez soha sem fog megvalósulni. Mert mégis milyen náci dolog lenne munkához kötni a szociális segélyeket? Nem értem, a valóban munkára alkalmatlan rokkantaktól eltekintve, ha adott volna a munkahely, miért lenne olyan nehéz napi 8 órát ledolgozni, mint más tisztességes ember?
Persze tisztelet a kivételnek, azoknak a romáknak akik próbálnak kitörni, na nekik lehetne segíteni ebből a pénzből.
Most pedig le lehet pontozni amiért, azt kívánom, hogy a romák nagy része dolgozzon és ne tőlünk lopjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!