Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mire lehet költeni azt a...

Mire lehet költeni azt a pénzt, amit a cigányok integrációjára kap 1-1 önkormányzat?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom, most Gyöngyös kapott 150millió forintot arra, hogy a cigányságot felzárkóztassák. Mire lehet fordítani ezt a pénzt úgy, hogy legyen eredménye? Az eddigi ilyen pénzeket hivatalosan mire költötték?
2013. júl. 15. 18:32
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

Tusfürdő, szappan.

Ez már kezdésnek nem lenne hülyeség!

2013. júl. 15. 18:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elég sokat le is nyúlnak belőle.

A többit meg látszatintézkedésre költik:

Egy cigánysor felújítása.

Természetesen, értelme nincs, mert két múlva olyan lesz, mint volt.

2013. júl. 15. 18:38
 3/7 anonim ***** válasza:
60%

Tusfürdő, szappan.

Ez már kezdésnek nem lenne hülyeség!

2013. júl. 15. 18:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Munkahelyeket kellene teremteni belőle.

Eddig csak látszat intézkedésekre költötték ezeket a pénzeket.

2013. júl. 15. 18:50
 5/7 anonim ***** válasza:
"Munkahelyeket kellene teremteni belőle.2-ez jó, csak a cigányságot ez nem lendíti előrébb, mert úgysem mennek el dolgozni.
2013. júl. 15. 19:12
 6/7 anonim ***** válasza:
68%

Teremthetsz te itt 20 millió munkahelyet, a cigányok nem fognak dolgozni.

A szoci rendszerben csak félelemből dolgoztak, mert féltek a rendfenntartó erőktől.

Manapság mi van?

Már ha 4 órás közmunkára kell menni a segélyért már háborognak, meg még nekik áll feljebb.

Vagy pár cigányvédő meg "életellenesnek" nevezte a munkára kényszerítést.

2013. júl. 15. 19:40
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Munkahely teremtésre, aztán amelyik dolgozik az kaphatna egyéb ilyen olyan támogatást. Jó tudom álomvilágban élek, ez soha sem fog megvalósulni. Mert mégis milyen náci dolog lenne munkához kötni a szociális segélyeket? Nem értem, a valóban munkára alkalmatlan rokkantaktól eltekintve, ha adott volna a munkahely, miért lenne olyan nehéz napi 8 órát ledolgozni, mint más tisztességes ember?

Persze tisztelet a kivételnek, azoknak a romáknak akik próbálnak kitörni, na nekik lehetne segíteni ebből a pénzből.

Most pedig le lehet pontozni amiért, azt kívánom, hogy a romák nagy része dolgozzon és ne tőlünk lopjon.

2013. júl. 16. 03:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!