Mivel jobb az ha a miniszter határozza meg, hogy ki legyen az iskolaigazgató, mint ha az önkormányzat vagy akár az iskola tantestülete?
Egyik eset sem jó.
A miniszter úgyis valami párthű embert tesz be.
Az önkormányzat meg a polgármester nővérét.Érvényesül a sógor-koma jó barát eset.
A lepontozóknak teljes szívből kívánom, hogy dologozzanak olyan helyen, ahová egy tehetségtelen pármajmot neveznek ki. Majd utána magukba szállnak a majmok. :D :D :D
Értem én, hogy a jobberek minden velük ellentétes véleményre hörögnek, de a fentebbi hozzászólásomban a szín tiszta igazságot írtam, ha kettészakadnak is így van, lehet károgni. Nem tudom, mi abban az érthetetlen, hogy a helyi közösség tudja a legjobban, mi kell egy iskolának, nem pedig egy vízfej, aki talán a papíron hallott legelőször az intézményről.
A jogok meg szép dolgok, csak nem mindig alátámasztott igényeken alapulnak. Hitler is hitte, hogy joga van milliókat lemészárolna, oszt mégsem... A kormány pedig úgy alakítja a saját jogait, ahogy akarja, ez kevés a széles körű társadalmi legitimációhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!