Mit lehetne tenni az öregezés ellen? Hogy lehetne védekezni?
Sajnos egyre terjed ez a szemét embertelen hagyomány vagy szokás egyes körökben.
A nagymamám igen öreg és fél.
Én is féltem ,mert ahol lakik , az kissé fertőzött.
Volt 2 hónapja ott egy öregezés, az idős néni kórházba is került, azóta sem tud rendesen aludni.
A rendőrség meg olyan , mintha nem is létezne.
Idősek otthonába nem akar elmenni és a költözésről sem akar hallani.
Azzal a sok cigánnyal csinálni kellene már valamit , mert senki nincs biztonságban.

járőrözés miért lenne tilos?
Nem tiltja egy jogszabály se, hogy az utcán kocsival menjenek ide-oda az emberek és az se, hogy legyen náluk gázfegyver viselési engedéllyel.
A rendőrök ha a közelben vannak valszeg megállítják őket és igazoltatnak, de ha nem szegnek jogszabályt, akkor nem tesznek semmit.
Akár egy biztonsági céget is megbízhatsz, hogy felügyelje az adott területet, ki tiltja meg? senki.

" ahol lakik , az kissé fertőzött. "
Büszke lehet rád a nagyi.
Úgy értem, a környék.
Az a környék ahol lakik az fertőzött.

Jó tippeket adtok, de a rendfenntartás nem a RENDŐRSÉG feladata lenne?
Nekem is van kutyám, riasztó stb., de vajh minek fizetünk adót, ha nem képes ellátni a feladatát a rendőrség?
Nem kéne valakinek odafönn elgondolkozni azon, miért érzik azt a magyar emberek, hogy senki sem védi meg őket?
2010 májusa eltelt és két hét alatt nem sikerült rendet tenni...

"Büszke lehet rád a nagyi."
Annyira rühellem az ilyen idióta tökfejek hozzászólásait. A hangsúly itt a bűnözőkön van te fogyatékos bunkó, erre rögtön azon kell fennakadni, hogy ki milyen szóval ír le egy gyilkosoktól hemzsegő környéket. Pont az ilyen felfogások miatt grasszálnak szabadon az "öregezők". Egyes emberek és hozzászólok mindig képesek egyre nagyobb hanyatlást felmutatni agytevékenység terén.

"Pont az ilyen felfogások miatt grasszálnak szabadon az "öregezők". "
Mondjuk ki: cigánybűnözők!

Mi eladtuk a házát, és építettünk egy kisebb nyári-konyhaszerűséget nálunk az udvarban.
A házát 1,5 misiért tudtuk eladni, és ebből építettünk fel neki porotherm téglából, konyha-szoba- fürdő-vécés épületet (bőven kijött a pénzből).
Az egész építkezés kb 2 hónap volt, egy nyár alatt meg csináltuk (pont szeptemberben lesz egy éve), és életem egyik legjobb döntése volt. Közel van, de még sem megyünk egymás idegeire, mivel külön háztartás. Tökéletes döntés volt!
Ha tudsz, akkor te is ezt tedd meg. Bármi segítség kell neki, egyből megyünk, és ő pedig még a gyerekekre is tud vigyázni ha éppen szükség van rá. Mi olyan 18-20 kilométerre lakunk a volt lakhelyétől, így néha át utazik busszal trécsizni-pletykálni a volt barátokkal, meg azok is jönnek ide, és elvannak mint a befőtt..

Vadkan!
Elképzelem, amint a nagyi a "gipszkarton mögül" előkapja a .38-ast, meg a kalapácsot, és halomra mészárolja a betörőket...))
Hiába, kitört a nyári szünet, a kevésbé elit iskolákban is.DD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!