Valós veszély az, hogy az uniós választási eredményeket ismerve a FIDESZ összefog az MSZP-vel a Jobbik ellen? És hogy lehet védekezni ellene a Jobbiknak?
Még nem tűnt fel, hogy eddig is összefogtak fű alatt?
Nem tehetnek semmit, a Jobbik most vérszemet kap, ezt garantálom, és nem fogja hagyni magát. Én nem féltem őket.
22:37 - Ugyan már, ők is tudják, hogy ha bárkit a jelenlegi politikai eliten kívül közel engednek a húsosfazékhoz, akkor idővel szépen lehúzhatják magukat a WC-n. Érdekük, hogy az MSZP maradjon a másik hatalom, és ne kerüljön közel más, aki eddig kívül rekedt. Ha ezt még nem látod, akkor jövőre a többi fideszes és MSZP-s szavazóval együtt te is meglepődhetsz alaposan.
A Jobbik most nagyon örül és pontosan tudják, hogy van miért.
index.hu-n közölt idézet (a tévében nemrég volt élőben):
Lendvai szerint meglepetést okozott a jobboldali szavazatok megoszlása. „Riválisunk a Fidesz, de azt kívánom, bár több szavazatot kapott volna” – reagált a pártelnök arra, hogy a Jobbik három képviselőt küldhet Brüsszelbe.
Á, dehogyis fog össze fű alatt a Fidesz és az MSZP, DEHOGYNEM! Túl átlátszó...
Az MSZP örülhet a Jobbik 3 képviselőjének, mert ez adu ász a jövő évi választásokra a Fidesz ellen.
A Fidesz nem szövetkezhet a Jobbikkal, mert az a vesztét jelentené a közvélemény szemében.
A Jobbik bátran mondhat akármit, senki nem tudja rajta számonkérni. Nem valószínű, hogy az MSZP és a Fidesz összefogna a Jobbik ellen, mert egymással mégis csak több gondjuk van, mint a Jobbikkal.
Ismét index.hu hír, még mindig nem fognak össze?
Lendvai szerint a Jobbik három képviselője minden pártnak káros, ezért minden parlamenti képviselőnek össze kell fognia, hogy kihúzzák a talajt a szélsőségesek alól. A pártelnök szerint ennek két módja van: egyrészt le kell ülni, hogy megoldást találjanak a szociális feszültségekre, másrészt kezdeni kell valamit a közbiztonság állapotával.
22:59 - bocs, én egy hivatalos weboldalról idéztem, amit a tévében ugyanúgy közöltek azok, akiknek tulajdonítják, nézz utána :-)
Amúgy nem vagyok Jobbikos, de nem vagyok a 4 parlamenti párt támogatója se, másra szavaztam, de a Jobbik sikerének is örülök, a nagyok meg tartanak tőle, és ez akkor is tény, ha most nem mind mondja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!