Alkotmanymodositas?
Bocs elore is az ekezetek hianyaert.
Mult heten a sogorom es az apam kozott nagy vita robbant ki. Sogor allitolag latott egy videot youtube-on, amelyben azt kozoltek, hogy a Fidesz alkotmanymodositasa nyoman az egeszsegugyi ellatas nem alapveto jog tobbe. Apamat kerdezte meg, hogy ez igaz-e es ha igen, akkor mi a velemenye rola.
Apamnak bedurrant az agya es jol osszeszolalkoztak, mert szerinte ez hazugsag es a sogor hulye, ha elhiszi. En magam nem politizalok, de mivel utalom a vitakat, szerettem volna utananezni, mi az igazsag. Sajnos az emlitett videot nem talaltam, de elolvastam (majdnem) az egesz magyar alkotmanyt. Nem talaltam semmi konkretumot, de mondjuk lehet, h atugrottam reszeket es ott lett volna.
Valaki, aki jartas napi politika teruleten, elmagyarazna, hogy kinek es miert van igaza? Tenyleg megvaltoztak-e jogok vagy ez az egesz csak a vezeto part es az ellenzek kozotti dulakodas resze?
Ahogy mondtam: en nem vagyok elfogult, sem akarmelyik part hive, csak erdekel most egy kicsit, mi a helyzet e kerdesben?
Koszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!