Az alkotmánymódosítás melyik pontja nem tetszik neked? És miért nem?
"Oké azt értem, hogy mit mondanak vele, de nem tök mindegy hogy az alaptörvény szerint ki a család és ki nem."
Az a gond, hogy az esetleges támogatásokat is ez alapján fizetik.
Azaz itt volt rá pár példa, ha van egy testvéred és a szüleid meghalnak és te magadhoz veszed a testvéred, nem számítotok családnak és egy fillért nem kaptok és hasonlók.
Kérdező nem kéne ennyire benyalni a fidesz propaganda szövegeit...
Én pl annak idején voltam iskolával árvaházba, ahol a napi étkezésükre 250Ft jutott. Na ők egy meleg párnál is jobb helyük lenne mint ott.
Nem különösebben érdekel, hova meggy dolgozni a fiatal, én sem kívánnám a gyerekemnek, hogy több éves tanulás után vegetáljon minimálbérből persze ha talál munkát.
Ha a melegek örökbe fogadnak egy gyereket, akkor az államnak kötelessége segíteni, ahogy csak tud, hiszen azért van, nem pedig keresztbe tenni.
Ezzel a gyereknek ártanak.
Mért utálod az örökbefogadott gyerekeket?
Kérdező, ha lenne bármilyen szociológiai tudásod, akkor tudnád, hogy a felső oktatás ilyen jellegű korlátozása hosszútávon csak is recesszió vezethet, nem is beszélve a társadalmi feszültségről, amit a társadalmi mobilitás ilyen szintű megbénítása okoz.
A család meghatározásával kapcsolatban az hogy csak a saját frusztrációid alapján fröcsögsz, és meg se közelíted a valódi problémát, az már arra is érdemtelenné teszi a dolgot, hogy magyarázni kezdjem neked.
Milyen MSZP jogutódról beszélsz? Tudtommal az MSZP létezik most is...
Ja, gondolom a hajléktalanokat is megrugdosnád, amiért nem otthon alszanak...
Egyetem kérdésben a Gyurcsány-féle tervet kellene visszahozni (amit leszavaztak).
Mindenki fizessen egy minimális összeget.
Több diák, akikkel beszéltem egyet értettek abban, hogy fizetnek valamennyi tandíjat, de annyit nem bírnak kinyögni, amennyit a Fidesz rájuk akar sózni.
"Az a gond, hogy az esetleges támogatásokat is ez alapján fizetik.
Azaz itt volt rá pár példa, ha van egy testvéred és a szüleid meghalnak és te magadhoz veszed a testvéred, nem számítotok családnak és egy fillért nem kaptok és hasonlók."
Lehet túl naiv vagyok de erre nem gondoltam.
Az egykori MSZMP-sek leginkább már a Fideszben vannak.
Mért kell akkor az MSZP-t csesztetni?
Talán mert egy ellenzéki párt?
A Fidesz egypártrendszert akar. Az ellenzéket ilyen béna törvényekkel akarja kicsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!