Az alkotmánymódosítás melyik pontja nem tetszik neked? És miért nem?
Rengeteg olyan MSZP-s politikus van, akik a rendszerváltáskor még kiskorúak voltak.
Egy másik párt mi jogon ítéli el őket az alkotmányban?
Tandíjról csak annyit, hogy ahhoz is jobb fizetés kellene.
Pl matek-fizika tanár 300.ezer /félév. Az az egy év 600. ezer Ft. Tételezzük fel az egyik szülő tanár havi jövedelme 100. ezer Ft. A tandíjért dolgozna egy fél évig csak a szülő, na ezt melyik háztartás teheti meg?
Most akkor mért is kell 2013-ban az MSZP-nek az MSZMP bűneiért felelnie?
A legtöbb komcsi a Fideszben van.
Kb. az egész.
A röghözkötés, mert az EU-ban ilyet nem lehetne csinálni, ennyi erővel a külföldiektől meg tagadjuk meg a munkát akik itt akarnak dolgozni. Olyan országot kéne teremteni ahol a fiatalok itt maradnak. Normális esetben kb. 1-2% menne el max., mivel ide köti egész élete, barátai. Én is itthonmaradnék ha látnék lehetőségeket vagy vmi javuló tendenciát, de így jövőre végzés után repülök el. Egyébként a fideszestől nagyon különböző mszp féle tandíjat támogatnám (ill. akkor is támogattam, még mielőtt egyetemre mentem).
A családfogalom, mert így a meleg párok és a hetero nem házaspárok (élettársak), gyerektelenek hátrányokat szenvednek majd. A családfogalom alapja a szeretet és egymásról való gondoskodás kéne, hogy legyen, nem nemtől, gyerekszámtól és papírformától függenie.
A hajléktalanság bűncselekménysége. A hajléktalanok legnagyobb része nem tehet arról, hogy utcára kerül, ők sem szívesen alszanak ott. A szállókon jelenleg szétlopják egymást és gyilkolnak is akár, úgyh érthető h sokan oda sem akarnak menni.
A kampány szabályozása és a régi alkotmánybírósági döntések érvénytelenítése sem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!