Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az alkotmánymódosítás melyik...

Az alkotmánymódosítás melyik pontja nem tetszik neked? És miért nem?

Figyelt kérdés
2013. márc. 15. 12:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%

Rengeteg olyan MSZP-s politikus van, akik a rendszerváltáskor még kiskorúak voltak.

Egy másik párt mi jogon ítéli el őket az alkotmányban?

2013. márc. 15. 12:43
 12/19 anonim ***** válasza:
95%

Tandíjról csak annyit, hogy ahhoz is jobb fizetés kellene.

Pl matek-fizika tanár 300.ezer /félév. Az az egy év 600. ezer Ft. Tételezzük fel az egyik szülő tanár havi jövedelme 100. ezer Ft. A tandíjért dolgozna egy fél évig csak a szülő, na ezt melyik háztartás teheti meg?

2013. márc. 15. 12:45
 13/19 A kérdező kommentje:
7 es tanulj meg olvasni.MSZMP értve?? Apám szociológus és egyetért velem.
2013. márc. 15. 14:49
 14/19 tetro ***** válasza:
72%
Mivel ért egyet apád?
2013. márc. 15. 14:52
 15/19 A kérdező kommentje:
Ne kötekedj mert hamar megüt a guta .Te is tudod hogy elírás. Aki meg nem olvasta az alkotmánymódosításokat az húzzon el és ne okoskodjon itt feleslegesen.Aki meg epéskedni meg veszekedni akar annak ajánlom a kedves családját e célra.Válaszolj,és ennyi...az idétlenségre nem vagyok kiváncsi.
2013. márc. 15. 15:18
 16/19 tetro ***** válasza:
50%
nem, nem tudom, hogy amikor leírsz valamit, akkor másra gondolsz. azt írd le, amit gondolsz, és ha nem nekünk kell kitalálni, akkor kevesebb lesz a félreértés.
2013. márc. 15. 15:32
 17/19 anonim ***** válasza:
70%

Most akkor mért is kell 2013-ban az MSZP-nek az MSZMP bűneiért felelnie?

A legtöbb komcsi a Fideszben van.

2013. márc. 15. 20:28
 18/19 anonim válasza:
100%
[link] - olvassátok el
2013. márc. 28. 01:45
 19/19 anonim ***** válasza:

Kb. az egész.

A röghözkötés, mert az EU-ban ilyet nem lehetne csinálni, ennyi erővel a külföldiektől meg tagadjuk meg a munkát akik itt akarnak dolgozni. Olyan országot kéne teremteni ahol a fiatalok itt maradnak. Normális esetben kb. 1-2% menne el max., mivel ide köti egész élete, barátai. Én is itthonmaradnék ha látnék lehetőségeket vagy vmi javuló tendenciát, de így jövőre végzés után repülök el. Egyébként a fideszestől nagyon különböző mszp féle tandíjat támogatnám (ill. akkor is támogattam, még mielőtt egyetemre mentem).

A családfogalom, mert így a meleg párok és a hetero nem házaspárok (élettársak), gyerektelenek hátrányokat szenvednek majd. A családfogalom alapja a szeretet és egymásról való gondoskodás kéne, hogy legyen, nem nemtől, gyerekszámtól és papírformától függenie.

A hajléktalanság bűncselekménysége. A hajléktalanok legnagyobb része nem tehet arról, hogy utcára kerül, ők sem szívesen alszanak ott. A szállókon jelenleg szétlopják egymást és gyilkolnak is akár, úgyh érthető h sokan oda sem akarnak menni.

A kampány szabályozása és a régi alkotmánybírósági döntések érvénytelenítése sem tetszik.

2013. máj. 4. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!