Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor király vagy...

Orbán Viktor király vagy diktátor akar lenni?

Figyelt kérdés
2013. júl. 30. 17:29
1 2
 11/14 MolotovPunk ***** válasza:

Persze marha stabil ez a kormány.

Bebetonozás szempontjából igen.

Azzal remélem tisztában vagy kedves jobbikos szavazó,hogy 3 év alatt többen hagyták el az országot,mint 1956ban.

Lassan már a fél milliót fogja elérni a kivándorlók száma.

Erre élő tanú a melóhelyem is.2009 ig alig léptek ki páran a cégünktől kb 2-3 ember.

2010-2011 óta pedig tömegével lépnek ki a melóhelyemről az emberek.Azt hozzá tenném,hogy csak a mi osztályunkról 12 ember ment el 2011 óta,ezek közül ha jól tudom 11 már külföldön van.Sokan mentek Németbe,Hollandiába,Norvégiába és van egy,aki svájcba húzott ki.Azzal pont tegnap beszéltem neten.

Hozzá tenném,hogy ezek nagy része mind fiatal volt 25 és 35 év közöttiek.

Ezek között amúgy volt 3 megrögzött fid szavazó kolléga is,de ők is rá untak erre az egészre ami itt megy.

Ennyit a drágalátos jó fityesz kormányzásáról.

2013. júl. 31. 11:10
 12/14 anonim ***** válasza:
akkor megint mszp-t akarsz hatalmon vagy kit?????
2013. júl. 31. 11:54
 13/14 MolotovPunk ***** válasza:
100%

Őszintén nem tudom kik kellenének a fityesz helyére,de egy biztos.

Ezeket le kell váltani a hatalomból.(Igaz nehéz lesz.)

Minden egyes nap okoznak valami kárt az országnak.

2013. aug. 1. 00:06
 14/14 anonim ***** válasza:
És ezt már megint honnan a fenéből vettétek. Hát komolyan ezen az oldalon olyan hülye kérdések vannak, hogy kezdem azt gyanítani, hogy itt mindenkinek a zárt osztályon lenne a helye. Hát most kedves kérdező, elárulnád honnan veszel ilyen hülyeségeket? Nagyon szidja itt mindenki az Orbánt, mielőtt meg megválasztották ő volt az Isten meg minden. Meg azért ne hogy azt mondjátok már, hogy rosszabb a helyzet, mint volt előttük, hát itt mindenki elfelejtette, hogy 2009-ben majdnem csődbe ment az ország és azt, hogy 2006-ban majdnem forradalom lett, most meg azt mondjátok jobb volt akkor? Aztán meg ott van a Jobbik, jobb lenne, ha háborúba kevernének minket, valami revíziós marhaság miatt, azt a fél lakosságot kiirtanák itt megint? Én sem értek velük mindenben egyet, de még mindig őket tartom a legalkalmasabb pártnak.
2013. dec. 14. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!