Orbán Viktor diktátor?
Figyelt kérdés
Anno, Sztálin szülinapjamiatt lett piros a troli ha jól tudom.
Most meg ez:
Őszintén, kezdek félni!
2013. jún. 3. 16:55
1/25 anonim válasza:
Ettől a videótól én is megijedtem, de kiderült róla, hogy csak kamu.
2/25 A kérdező kommentje:
Nem tűnik kamunak, miatta lett 50-es, a villamos. Szánalmas.
2013. jún. 3. 17:00
3/25 anonim válasza:
Kiráz a hideg ettől a 'riportertől'.Ilyen fejjel én nem tudnék élni, nagyon sajnálom szegényt.
4/25 anonim válasza:
Ha ez igaz akkor hányingerkeltő és gusztustalan, mindig utáltam a se-gg nyalókat.
5/25 anonim válasza:
Nem hinném, hogy a villamos dolog igaz lenne, de komolyan ijesztő, hogy a nép egyszerű gyermekei hogy "gondolkodnak".
6/25 anonim válasza:
Rákosi jobbat csinált a 60. születésnapjára. Hol van Orbán kiállítás? Hol a díszelőadásos köszöntés? Nagyon gyenge, főleg ha még fake is.
7/25 anonim válasza:
"Anno, Sztálin szülinapjamiatt lett piros a troli ha jól tudom. " Rosszul tudod. Nézz utána, mielött kiirod!
8/25 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszolj, ha kérhetem.
2013. jún. 3. 17:20
9/25 anonim válasza:
Az indexnél imádnak ilyen viccesnek szánt cinikus riportokat készíteni és hasonló stílusú cikkeket írni.
Tudják persze, hogy sokan ezeket el is hiszik, csakhogy emiatt már túl is léptek a vicc kategórián és hazug manipulációvá válik az egész...
10/25 anonim válasza:
Belenéztem az öregasszony nyalja ám a segget. :D Fél, hogy ha rosszat mond elveszíti a nyugdíját. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!