Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor diktátor?

Orbán Viktor diktátor?

Figyelt kérdés

Anno, Sztálin szülinapjamiatt lett piros a troli ha jól tudom.

Most meg ez:

[link]

Őszintén, kezdek félni!

2013. jún. 3. 16:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Lehet bármennyire kemény, karizmatikus és agresszív egy vezető, diktátor akkor lesz, ha a nép valóságos többsége akarata ellenére csalás vagy terror útján nem hajlandó elkotródni a székéből. Viktor még nem diktátor, de azzá válhat, ha elborul teljesen az agya ahogy öregszik.
2013. jún. 3. 23:18
 22/25 A kérdező kommentje:

kedves válaszoló!

Egypártrendszer valóban van és létezik. De mivel egy demokratikus ország látasztát kell kelteni az EU felé, így természetesen erőszakkal nem semmisíthetik meg azok hatalmát.

Ehelyett törvényekkel, 4X-es alkotmánymódosítással és a saját embereik zsíros pozícióba juttatásával védekeznek ellenük.

A mostani ellenzéki pártoknak semmi hatalmuk sincs, különben ellensúlyozták volna a fidesz sületlenségeit és nem engedték volna az alkotmánymódosítást a fidesz kénye-kedvére módosítgatni, pont ahogy a k*rva váltogatja a partnereit.

2013. jún. 3. 23:50
 23/25 szpeti1991 ***** válasza:
72%

A mostani ellenzéknek azért nincs hatalma, mert - kapaszkodj meg! - a demokratikus választásokon a szavazók nem adtak nekik hatalmat. Tehát nem azért, mert Orbán kénye-kedve szerint alakítgatta a törvényeket, hanem azért, mert nem szavaztak rájuk az emberek. Erre én nem láttam semmit rápakolni Orbán által.

Régen volt már az a kommunizmus, mindenki elfelejti, hogy milyen egy igazi diktatúra. Szerencsére én még nem éltem akkor, de a környezetemben mindenki, aki élt akkor, viszolyog, ha azt hallja, hogy valaki szerint MA diktatúra van. AKKOR az volt, sőt kicsit KORÁBBAN még keményebben, de ma nincs. Verjük már ki ezt a baromságot a kicsi fejekből.

2013. jún. 4. 00:04
 24/25 anonim ***** válasza:

"AKKOR az volt, sőt kicsit KORÁBBAN még keményebben, de ma nincs"

Ennyire nem fekete és fehér a világ. A Kádár rendszerben diktatúra volt, ez tény. (Egy korábbi válaszolónak: Akkoriban 100%-ban válaszotották meg az MSZMP-t, szóval akkor az sem diktatúra? De Hitler is nagyon népszerű volt 33-tól, az sem az? :)) A lényeg, hogy MA a diktatúra alapjai épülnek, olyan feltételek kezdenek kialakulni, amik a diktatúrának kedveznek. Ezt kellene észrevenni a "kicsi fejekkel". :)

Nem az a lényeg, hogy OV diktátor-e, hanem hogy azzá akar-e válni, és hogy diktatúrát épít-e Magyarországon. Akik azt mondják, hogy diktátor, valójában erre gondolnak, és igazuk van. Aki nem hódol be OV-nak, azt likvidálja. Nem munkatáborokkal, hanem idióta törvényekkel és jól megkent hűbérurakkal, de a célja ugyanaz.

2013. jún. 4. 09:30
 25/25 anonim ***** válasza:
81% azért választották meg 100%-ben mert nem volt más :) Most van csak a baloldalon vagy már vagy 10 párt ... ne mond, hogy nem tudsz belőlük választani ... Médiából a csapon is a kormány fikázása és a Bajnai polírozása folyik ....
2013. jún. 4. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!