Orbán Viktor diktátor?
Anno, Sztálin szülinapjamiatt lett piros a troli ha jól tudom.
Most meg ez:
Őszintén, kezdek félni!
kedves válaszoló!
Egypártrendszer valóban van és létezik. De mivel egy demokratikus ország látasztát kell kelteni az EU felé, így természetesen erőszakkal nem semmisíthetik meg azok hatalmát.
Ehelyett törvényekkel, 4X-es alkotmánymódosítással és a saját embereik zsíros pozícióba juttatásával védekeznek ellenük.
A mostani ellenzéki pártoknak semmi hatalmuk sincs, különben ellensúlyozták volna a fidesz sületlenségeit és nem engedték volna az alkotmánymódosítást a fidesz kénye-kedvére módosítgatni, pont ahogy a k*rva váltogatja a partnereit.
A mostani ellenzéknek azért nincs hatalma, mert - kapaszkodj meg! - a demokratikus választásokon a szavazók nem adtak nekik hatalmat. Tehát nem azért, mert Orbán kénye-kedve szerint alakítgatta a törvényeket, hanem azért, mert nem szavaztak rájuk az emberek. Erre én nem láttam semmit rápakolni Orbán által.
Régen volt már az a kommunizmus, mindenki elfelejti, hogy milyen egy igazi diktatúra. Szerencsére én még nem éltem akkor, de a környezetemben mindenki, aki élt akkor, viszolyog, ha azt hallja, hogy valaki szerint MA diktatúra van. AKKOR az volt, sőt kicsit KORÁBBAN még keményebben, de ma nincs. Verjük már ki ezt a baromságot a kicsi fejekből.
"AKKOR az volt, sőt kicsit KORÁBBAN még keményebben, de ma nincs"
Ennyire nem fekete és fehér a világ. A Kádár rendszerben diktatúra volt, ez tény. (Egy korábbi válaszolónak: Akkoriban 100%-ban válaszotották meg az MSZMP-t, szóval akkor az sem diktatúra? De Hitler is nagyon népszerű volt 33-tól, az sem az? :)) A lényeg, hogy MA a diktatúra alapjai épülnek, olyan feltételek kezdenek kialakulni, amik a diktatúrának kedveznek. Ezt kellene észrevenni a "kicsi fejekkel". :)
Nem az a lényeg, hogy OV diktátor-e, hanem hogy azzá akar-e válni, és hogy diktatúrát épít-e Magyarországon. Akik azt mondják, hogy diktátor, valójában erre gondolnak, és igazuk van. Aki nem hódol be OV-nak, azt likvidálja. Nem munkatáborokkal, hanem idióta törvényekkel és jól megkent hűbérurakkal, de a célja ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!