Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Új tervezet,18 év alatti nem...

Új tervezet,18 év alatti nem mehet be szórakozóhelyre. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
[link]
2013. júl. 24. 15:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

A házibulira azt visznek amit tudnak. azt senki nem elenőrzi soha.

Fognak egy pár évell időseb srácot és velle menek majd ell.

2013. júl. 24. 18:10
 22/25 Komplikato ***** válasza:

"A házibulira azt visznek amit tudnak. azt senki nem ellenőrizi soha."

Na és? A katonaságnál meg volt ellenőrzés és nem is vihettek be piát, még is mindig be lett csempészve. Ettől még nem jó ha valaki csak részegen tudja magát jól érezni, de egy gyereknél pláne nem az.

Látom más is felvetette, hogy mi alapján lesznek "szórakozó helynek" vagy 18 év felettinek kikiáltva egyes helyek? Nekem rémlik régen azzal próbálkoztak, hogy iskolák, művelődési házak, stb. tartottak amolyan Tini diszkót, ahol nem volt pia, nem is engedték be, és a műsor sem nyúlt az éjszakába.

Persze az sem egy jó eredmény, ha a sok tiltás okán mindenféle vad házibulik lesznek vagy piálás helyett rákattannak ütősebb dolgokra.

2013. júl. 24. 18:21
 23/25 anonim ***** válasza:
nem az a lényeg, hogy ellenőrzik csak házibulikon több cigi fogy legalábbis az én elmúlt 6 éves tapasztalataim alapján (én nem cigiztem még soha nem is fogok) ezért mondom, hogy még több suska megy a Tobbaco Shop Nationaelllbe és ott tulajdonló haverokhoz
2013. júl. 24. 18:27
 24/25 anonim ***** válasza:

a 15:31

A három csapás elve itt is érvénybe lép,akkor mit gondolsz?Mennyit ér?

2013. júl. 24. 19:03
 25/25 anonim ***** válasza:
Én az utcára nem engedném ki a 16 alattiakat 11 után szülő nélkül. Szóval teljesen egyet tudok érteni a szabályozással.
2013. júl. 24. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!