Új tervezet,18 év alatti nem mehet be szórakozóhelyre. Mi a véleményetek?
Az ilyen helyek a legtöbb(!) kiskorú számára veszélyesek.Vannak olyanok, akiknek már 18 előtt is helyén van az eszük, de sajnos nem ez a jellemző.
Összegezve tehát én egyetértek a tervezettel.
Teljesen egyetértek, unom már hogy itt egy kis laza szórakozóhelyen többnyire 16 év körüliek rontják a levegőt, mert sokan annyira berúgnak hogy egy laza beszélgetős sörözés közben is az ő hangjukat kell néha túlkiabálni és volt már rá példa hogy a kocsmába a tulaj sem tudta kidobni őket mert már annyira be voltak rúgva hogy a bútort kezdték el rongálni.
persze én ez mellett fenntartanék egy külön szórakozóhelyet ennek a korosztálynak hogy ne az utcán randalírozzanak inkább mert inkább zárt helyen hangoskodjanak meg táncoljanak mint kint az utcán lakóházak mellett. De ott is korlátoznám az alkohol fogyasztásukat és mondjuk személyi igazolvány alapján adnék nekik olyan karszalagot hogy ha mondjuk piros akkor 18 év alatti és annak nem szolgálnak fel alkoholt, a zöld pedig a 18 évet betöltött személy vagy afeletti kaphasson. Én mondjuk így szabályoznám de attól még a legtöbb nem nekik való helyről kitiltanám.
Semmit nem fog érni.
Én is jártam 17 évesen olyan szórakozóhelyekre ahova elvileg kiskorúak nem mehettek volna be.
A fiatalok most is és pár éve is megoldották, ezután is megfogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!