Kire szavaztál 2010-ben és most kire voksolnál?
2010. természetesen MSZP.
2014: természetesen a demokrata ellenzék szövetsége, vagyis MSZP-E14-DK-stb...
Kedves random kötekedő anonim válaszoló,
mint a kérdésben is olvashattad arra voltam kíváncsi, hogy itt a gyakorikérdéseken az utóbbi időkben rengeteg a baloldali szavazó... és hogy ezek máshonnan pártoltak-e át, vagy régen is baloldaliak voltak-e...
"Amint látom idáig nem ugrott meg a baloldaliak száma jelentősen 2010-hez képest, csak hangosabbak..."
Nyugtatgatod magadat? Harmatgyenge lábacskákon áll az a nagyon magabiztos kétharmad... :)
Bárcsak igazad lenne...!!
Azért mert kíváncsi vagyok valamire, miért vágod le egyből hogy a kétharmadnak szurkolok?
a te logikáddal erre válashzolhatnám, hogy
harmatgyenge lábakon áll a Bajnaikád parlamentbe jutása is...
2010: FIDESZ
2014: FIDESZ
Nem azért, mert annyira meg vagyok velük elégedve, hanem mert úgy gondolom, hogy négy év kevés ahhoz, hogy egy padlón levő országot helyre pofozzon egy kormány. Szerintem nem négy, hanem hat évente kellene választásoknak lenniük.
Kb. most tartanak ott, hogy már pozitívumot is fel tudnak mutatni, nem csak megszorításokat. Ezért adok nekik még egy esélyt, hogy talán valóban egyre több pozitív intézkedésük lesz, és talpra állítják az országot lassan, lassan.
2010: még nem szavazhattam
2014: MSZP-E2014
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!