Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor miért hazudott...

Orbán Viktor miért hazudott még ebben IS?

Figyelt kérdés

[link]

"Aki azt akarja, hogy Magyarországon az élethivatásszerűen mezőgazdaságból élő kis- és középgazdák domináljanak az agráriumban, annak jó oka volt a törvény megszavazására, én büszkén tettem meg"

-Orbán Viktor

Aki nem szavazott.

Nem hiszem el, meddig hisznek még neki?!

2013. júl. 22. 19:15
1 2 3 4
 1/37 A kérdező kommentje:
Értem én, hogy az mszp is szar, de amiatt ne szavazzunk már ezekre! Ez egy agyrém. A "kisebbik rossz" gondolata nem más mint illúzió. És gyanítom, ezek már a nagyobbik rossz.
2013. júl. 22. 19:18
 2/37 anonim ***** válasza:
4%
Nem azért (tudom, hogy lefogtok húzni mint szar a pelenkát) de Orbán Viktor még mindig jobb mint Libajnai, Mesterházi vagy Gyurcsány...
 3/37 anonim ***** válasza:
6%
A kisebbik rossz gondolata a Jobbikot jelenti amúgy...NEM A FIDESZT VAGY A BALOLDALT...
 4/37 anonim ***** válasza:
64%
Libajnai na persze csődbe ment a Hajdú-BÉT és csak ő tehet róla ugye? Ja meg valamilyen Orbán Viktor aki hasraütésszerűen kétszeresére emelte a minimáltbért, hogy biztosan csődöljön a cég. Felőlem meg inkább hazudjon reggél,éjjel,este valaki csak akkorákat, amekkorákat, hazudott, mint amilyen hazugságok és csalások most mennek, Mesterházy meg bár elég hülyén néz ki de még alapvetően tök normális. Mindig is akartam közelről látni egy államcsődöt..de, van egy olyan érzésem hogy ez most túl közel lesz..ha így folytatjuk.
2013. júl. 22. 19:25
 5/37 A kérdező kommentje:
Igen, csak itt nem Gyurcsányról és nem Bajnairól van szó. Orbánnak MIÉRT fogadjátok el, hogy hazudozik, és sunyi? Főleg, hogy egyre nagyobb szarban van a gazdaság.
2013. júl. 22. 19:31
 6/37 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen nem próbáljátok cáfolni a hazugságot, ennek ellenére elnézitek neki, de miért?
2013. júl. 22. 19:32
 7/37 MolotovPunk ***** válasza:
84%

Teljesen egyet értek a kérdezővel.

Én konkrétan egyik nagy pártot sem csípem,de ha választani kell kéne most,akkor inkább az MSZP,mint ezek.

A földtörvény is egy nagy kijátszás (mutyi)volt.Buta ember az,aki beveszi Orbán és pártja szavait,bár szerintem maga Orbán az egész párt és nem a fidesz önállósága látható.

2013. júl. 22. 20:42
 8/37 anonim ***** válasza:
Orbán szavazott amikor a földtörvény változtatása, ráadásul ilyen irányú változtatása mellett kiállt. Igennel szavazott, amikor a Parlament részletes vitára alkalmasnak találta a törvényt és nincs a szavazata a nemek között, mikor a törvényt megszavazták, tehát nem volt ellene és nem is tartózkodott. Az, hogy a 253 igenszavazat mellett az övé miért nincsen ott, amikor a végszavazás volt, az ennyire fontos neked?
2013. júl. 22. 20:51
 9/37 anonim ***** válasza:
16%

Ugyan, mi a fene volt mutyi ebben a földtörvényben?

2013. júl. 22. 20:52
 10/37 anonim ***** válasza:
0%
MolotovPunk, ne aggódj, már a nevedből is kitaláltuk, hogy komisszár vagy, nyugi.
2013. júl. 22. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!