Egy éve még rengeteg Jobbikos volt az oldalon, most hova tűntek ezek az emberek?
Szerintem az antimagyarok vannak sokan, nem tudom régebben, hogy állt ez a dolog, meg nem mindenki ér rá mindig ide pötyögni.
És unalmasodik, sokan ráunnak erre az oldalra, igazándiból nem sok az a kategória ahol érdemi információkat szerez az ember, sokan inkább szakfórumokon kérdezõsködnek.
Meg a sok kretén is rontja a dolgokat és oldalfüggetlenül lelépnek, meg akiket tiltottak.
köszi a válaszokat.
amúgy én is szívesen csinálnék nicknévvel profilt, csak az a baj, hogy a köcsög freemailnél meg társainál nincs gyors regisztráció. na majd valamikor rászánok egy negyed órát.
régen volt nickneves profilom, még egy éve, és emlékszem, aki szidta a magyarokat meg "magyarellenes" és "liberális" nézetei voltak, általában lepontozták, és aki normális nemzeti érzelmű volt, azoknak elég jó arányaik voltak. azt hiszem én is 75% körül voltam, de most majd jó ha 50 leszek.
"Személyeskedik.
Cenzúrára panaszkodik, ha törlik a válaszát."
Pont nem érted. Én az innen eltűnt régebbi kommentelők kapcsán írtam.
Régebben én is aktívabb voltam. Csak aztán rájöttem hogy teljesen felesleges érvelni, magyarázni akármi, aki eldöntötte hogy a Jobbik rásszistá, vagy esetleg náczi annak mondhat az ember bármit, bizonyítékkal alátámaszthatja amit mond, kiszúrhatja a szemét a valóság a "rettegőnek" hogy nem attól kell félni aki a néha fájó de az igazat mondja, hanem aki végig hazudik, felesleges.
Aztán persze jön a sírás hogy rossz az anyagi helyzet, most pl szabaduló bulit tartó cigányok vertek össze magyar fiatalokat, közülük egy lány (arccsontja törött), de jó ez így nekünk magyaroknak. Mehet a lepontozás!
párszor már én is gondoltam, hogy abbahagyom az ide való írogatást, soha többé nem jövök ide. de aztán inkább úgy döntöttem, már csak azért is...
hát, én nem értem, kik hiszik el azt az oltári baromságot, hogy a cigányok többsége nem ilyen, ami leírtál. persze ha az ő lányát verték volna meg, az már más helyzet lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!