Egy éve még rengeteg Jobbikos volt az oldalon, most hova tűntek ezek az emberek?
" Nem csak a Jobbikosok fogynak az oldalon hanem egyszerűen csökken az oldal látogatottsága.Mindenkiből kevesebb van, ha körülnézel. "
Igen, de ez elsősorban a cenzúrának köszönhető. Mára már mindenkit kitiltottak aki érdemben véleményt mert nyilvánítani.
Akár hiszik, akár nem, sokan kiábrándultak. Én is rájuk szavaztam a legutóbbi választásokon. Nem mondom, hogy megbántam, akkor így láttam jónak, de még egyszer nem kapnak tőlem X-et.
"Igen, de ez elsősorban a cenzúrának köszönhető."
Személyeskedik.
Cenzúrára panaszkodik, ha törlik a válaszát.
Persze, van itt cenzúra, nem kétséges.
És amúgy ki NEM személyeskedik? Mindenki mindent személyes sérelemnek vesz, ez a baloldaliakra ugyanúgy igaz.
akkor hálistennek győzött az igazság.
amúgy a kérdésre is lehet válaszolni.
dehogy csökkent a gyakorikerdesek.hu látottsága!
29.leglátogatottabb most is, régen is 30 körül volt!
ifjú titán érvelése priviben. nem tudom melyik az, hiszen itt a válaszoknál nem használ nevet :)
"Hülyegyerek én bármikor nem csak a nicket, de magamat is felvállalom, csak te ehhez beszari vagy.
Bohóc!"
Tényleg zavarna valakit, ha ő elfogyna?
"Az oldal folyamatosan veszti a látogatóak, illetve az aktív tagokat. "
Ez így van. De úgy vettem észre, hogy akik maradnak azok szélsőjobboldali 16 +/- 5 éves "sokat tapasztalt" diákok.
Ahogy a "szerelem kategóriában" többségbe került ez a korosztály, most meg itt. Nem is tudom van -e értelme még ide írogatni.
"Igen, de ez elsősorban a cenzúrának köszönhető."
Nemcsak a látogatók száma csökkent, hanem a moderálás (és talán a moderátorok száma) is. Máskor "jelentésnél" 1-2 percen belül reagáltak, most meg van úgy, hogy 1-2 óra múlva sem.
Sőt , van egy olyan feltételezésem, hogy az oldal üzemeltetői írnak ki kérdéseket, hogy legyen valami mozgás.
Elég csak megnézni a toplistát.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__toplista
Nem tűnik életszerűnek, hogy valaki 30 nap alatt 80-100 kérdést írjon ki komolyan! ( 3 pont egy kérdés)
Tényleg kezd "ellaposodni" ez az oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!