Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezek a "szupermagyarok"...

Ezek a "szupermagyarok" beleültették az emberek fejébe a paranoiát, már mindenkiben zsidót látnak. És vezetik őket, fátylat húzva a szemük elé. Így van?

Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 16:40
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
73%

21:29-nek!

Akkor ti is élvezzétek a (z állítólagos) 6 milliós lemészárlásotokat. (most tekintsünk el tőle, hogy kamu)

És nagy buzgósággal várd a következő (mert lesz ilyen) "holokausztot".

Időről időre meg fogjátok kapni.

2009. okt. 21. 09:39
 32/68 anonim ***** válasza:
94%

21:58-nak:

"És már el is tünt, amire válaszoltam... Felettébb érdekes..."

Amit lepontozol az eltűnik. Az oldal tetelyén kell bepipálni, hogy a nem hasznosakat is látni akarod. Akkor megjelenik minden.

2009. okt. 21. 09:41
 33/68 anonim ***** válasza:
94%

Én ugyan nem pontoztam le senkit...Más tehette, de itt akkor nagyon gáz a rendszer, mert ez a kérdés nem az 1X1 kategória, ebben a rovatban vélemények vannak! Javaslom újra átértékelni a fenti pipázós megoldást, fordtíva célszerűbb lenne, nemde?

23.06 Szívemből szóltál, én is mindig így gondoltam. Nincs is annál jobb összetartó erő, mint egy "nagy" közös ellenség! Furamód a Kádár-rendszerben, a szovjet-érában is megvolt ez. Nekünk Mohács kell! - pont erről szól....

2009. okt. 21. 10:18
 34/68 anonim ***** válasza:
94%
Kiegészítés: a zsidózás megoszt, senkinek nem "használ", mert még rendesen vissza is üthet, mert ezzel minden kritikai élt elvesz az egyébként értelmes gondolatoktól...
2009. okt. 21. 10:23
 35/68 anonim ***** válasza:
73%

"Einstein is zsidó volt. "

jól emlékszem, hogy az ő nevéhez köthető az az atombomba, amit békés civil lakosságra dobtak le?

Ja, hogy nem is egy bomba... Bocs..

2009. okt. 21. 10:28
 36/68 anonim ***** válasza:
65%
Elözö, nézz utàna mielött hülyeségeket irkàlsz, az ö nevéhez füzödik az atommag hasadàs amire felfigyelt a hadvezetés de nem a bomba volt a cél.
2009. okt. 21. 10:32
 37/68 anonim ***** válasza:
55%
Á, nem... Hogy is lett volna egy bomba a cél a II. világháború közepén. Te kit nézel hülyének, vaze?
2009. okt. 21. 10:56
 38/68 anonim ***** válasza:
94%

Ennyi erővel egy nem zsidó is felfedezhette volna!

Vagy itt is összeesküvést kell sejtenünk? Gonosz szándékkal kikisérletezték előtte az okosító csodasejtet, majd beleültették Einstein agyába, hogy ott szorgosan munkálkodva rávezesse őt az atombomba nyitjára...

2009. okt. 21. 11:04
 39/68 anonim ***** válasza:
76%

De nem más fedezte fel...

Amúgy: [link]

Ez olyan, hogy lelövöm a szomszédot, majd közlöm, hogy ennyi erővel más is lelőhette volna.

2009. okt. 21. 11:10
 40/68 anonim ***** válasza:
92%

Ki volt ez az okos válaszadó?

Én például se, ha nagyon szépen kérnének, se ha rámparancsolnának, se ha a meggyilkolásomal fenyegetnének nem fedezném fel nekik!

Csakis az elvek éltetnek!!!!

2009. okt. 21. 11:14
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!