Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezek a "szupermagyarok"...

Ezek a "szupermagyarok" beleültették az emberek fejébe a paranoiát, már mindenkiben zsidót látnak. És vezetik őket, fátylat húzva a szemük elé. Így van?

Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 16:40
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
37%

09:39-es:

"Ti?" Mármint a zsidók? Ja, hogy engem is annak hittél? Nem meglepő... Gyerünk, mondd ki szépen a többit is, mi vagyok még? Kommunista, libsi, maszopos-szadeszes, ... sorold csak szépen, biztos még tudsz még párat (ha már értelmes választ adni nem). Állítsd csak ki magadról szépen, rendesen a szegénységi bizonyítványt. :)

Ja és persze el ne felejts lepontozni! A tegnap estivel nagyon lusták voltatok, ahogy nézem. 50 meg 40%? Hol van ettől még a nulla? Csalódtam bennetek...

2009. okt. 21. 13:17
 42/68 anonim válasza:
76%
Én azt hittem, hogy az atombomba Oppenheimer nevéhez fűződik. A ledobásáról meg a hadvezetés dönt, nem egy bevándorló tudós. De ha ennyire abban akarsz hinni, hogy Einstein tehet róla, akkor irány Paks, és tüntess a zsidó energiából nyert zsidó áram ellen.
2009. okt. 21. 21:09
 43/68 anonim ***** válasza:
67%

Ezek a "szupermagyarok" szimplán csak realisták.

Nézz körbe, hogy mi is a helyzet.

Kik vezetik az országot, ki jelentette ki, hogy felvásárolják magyarországot stb...

2009. okt. 21. 21:48
 44/68 anonim ***** válasza:
Nagyon elmentetek a kérdéstől. Szóval: kik a szupermagyarok és mitől azok ? Mi köze ennek a Kovács Magyar Andráshoz, aki - ismereteim szerint táltos és táltosiskolát üzemeltet ? Mi baj a zsidókkal ?
2009. okt. 25. 20:28
 45/68 anonim ***** válasza:
Olvasd végig a syriusos kérdést és sok mindenre fény derül: http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__464..
2009. okt. 25. 20:34
 46/68 anonim ***** válasza:
Olvastam a kérdést és a válaszokat is, de még mindig nem értem, lehet attól, hogy nem ismerem eléggé Kovács Magyar András jelenlegi munkásságát. Leragadtam a táltosiskolánál a Pataky Műv. Házban meg a parázsjáráson, amit a Duna tévében láttam jó pár éve.
2009. okt. 29. 19:09
 47/68 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy "szupermagyar"? Széchenyi, Kossuth, Mátyás király, Horthy "szupermagyar" volt?
2009. nov. 13. 09:05
 48/68 anonim ***** válasza:
Zsidó. :D
2009. nov. 13. 10:08
 49/68 anonim ***** válasza:
EmBER!!!!En nem paranoia hanem tenyek!!!Nyisd mar ki a szemed!!!!
2009. nov. 13. 14:44
 50/68 anonim ***** válasza:

Milyen "nagymagyarkodok"..????Sok-sok ev utan vegre megmozdult az emberekben a Magyarsagtudat es ezt te viccnek szanod...Boldog vagyok hogy latni vegre a nepen a mozgolodast a tenni akarast es nem pedig azt hallgatni hogy "SAJNOS NEM MENTUNK SZAVAZNI MERT ESETT AZ ESO"

Ha te magyar vagy akkor szegyelld magad ha nem tartozol a "NAGYMAGYARKODOK KOZE"!!!!!!!!!!

2009. nov. 13. 14:49
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!