Ezek a "szupermagyarok" beleültették az emberek fejébe a paranoiát, már mindenkiben zsidót látnak. És vezetik őket, fátylat húzva a szemük elé. Így van?
Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 16:40
13/68 A kérdező kommentje:
17:06! Szóval te is módszerről beszélsz...
2009. okt. 20. 17:21
14/68 A kérdező kommentje:
Azért azt ne felejtsük el, hogy ezek a "nagymagyarkodók" is azt mondják magukra, hogy ők a kiválasztott nép. Miről szól hát ez az egész?
2009. okt. 20. 17:29
15/68 anonim válasza:
"17:03
tessék
Nem védem, de ez nem ugyanaz...ez egy kötelezettség volt neki (IS). Bár vszeg hiába magyaráznám...
16/68 anonim válasza:
„Nem védem, de ez nem ugyanaz...ez egy kötelezettség volt neki (IS). Bár vszeg hiába magyaráznám...”
Tényleg nem zsidó!
De sokkal rosszabb!
17/68 A kérdező kommentje:
Befolyásos zsidó családba házasodott.
2009. okt. 20. 17:55
18/68 anonim válasza:
Ki vezet kit? És milyen fátyol?
19/68 A kérdező kommentje:
Tessék. Erről beszélek.
2009. okt. 20. 18:00
20/68 anonim válasza:
17.06 vagyok. Én a baloldal módszereiről veszéltem, tévedés ne essék, bár mintha azóta jópár válasz köddévált volna...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!