A Fidesz a legkisebb rossz?
Úgy veszem észre, hogy az emberek többsége így gondolja.
Ellenzék:
Itt van ez az MSZP-SZDSZ klón ,jogosan mondom, hogy klón, mert dettó ugyanaz a felállás, ugyanaz az ideológia, felfogás....stb
A történelem nem ismételheti meg önmagát, legalábbis most nem.
Nem azért tüntettük el az SZDSZ-t a parlamentből, hogy visszatérjen más néven a beteges, szélsőséges eszméjével.
Jobbik:Ők veszélyesnek vannak tartva.
LMP:Ugyan.....
Így marad a Fidesz.
"Jobbik:Ők veszélyesnek vannak tartva. "
Ez aztán az érv ... :)
Jobbik: tetves naci csurhe
ez erv?
Nem hinném hogy tetvesek. Szerintem a cigányok közt gyakrabban fordul elő tetves mint a Jobbik képviselői közt. Naci? A nacik sem tetvesek mert a nacikat a lábakon viseljük a tetvek pedig a hajas fejbőrön fordulnak leginkább elő. Csurhe szó pedig nem is létezik.
Sajnálom de azt kell mondanom hogy ez sem erv...
A fidesszel a baj, hogy kiherélte az alkotmánybíróság jogköreit és ezek után csinálta meg a magánnyugdíjak államosítását és a többit.
Pedig anno az elmúlt 8 évben ( MSZP-SZDSZ alatt) ős is az Alkotmáníybíróságra jártak.
Az a baj ,hogy megszüntették a független intézményeket és így kontrolálhatatlanul csinálhatnak bármit.
És hiába ébred a nép rá ,késő.
Egy kelet európai társadalom mint mi nem érett meg arra ,hogy 2/3 legyen és nem is lesz mert az új választási rendszerrel lehetetlen 2/3 szerezni, jól kigondolták.
Én annak a híve vagyok, hogy egyenlő játékfeltételeket .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!