Igazi balosok, mi a véleményetek erről az oldalról?
Ugyan nem vagyok balos (legalábbis nem a maszop-értelmében :)), de erre a marhaságra emlékszem, pár hete hozták létre balos "értelmiségiek".
Nem lesz számottevő erő, lassan _hetente_ találnak újabb és újabb fedőszervezeteket, hogy mentsék a menthetőt. (A kedvencem a közel 100 főt számláló egyesült feminista baloldal volt, vagy valami hasonló...)
Ugyan nem vagyok balos (l”
Nem értelek! Ha nem úgy kezdem hogy a f@szs-- köcs--- balos.
Akkor már egyből én is balos vagyok?
Nagyon torz a felfogásod, barátom.
Jobbikos vagyok, de elolvasok mindent, ami a politikával kapcsolatos, oldaltól független.
Kedves kérdező!
Balos vagyok, de nekem nem tetszik. Ez a posztkommunista valami nem korszerű, lehet "nem szeretni" a kapitalizmust, de ahogy Churchill is mondta, "valóban rossz, csak még nem találtak ki jobbat".
Mindenesetre egyébként díjazom a hozzáállásodat!
Üdvözlet!
A honlapon látható csillag - ami itt ugyan fehér de hát vajon miért csillag - az elnyomó kommunista diktatúrára utal amelynek rengeteg áldozata volt, Sztálin idején kb.50 millió.
Na már most, az nem baj ha valaki baloldali érzelmű, nekem az nem tetszik, hogy bukott ideológiákhoz kapcsolják jelenlegi tevékenységüket. Tessék csinálni egy rendes pártot, de nem kell azt megmondani, hogy bal vagy vagy jobb vagy, azt úgyis a cselekedetek döntik el, nem az öndefiníció.
Például az MSZP azt mondja ő baloldali, pedig neoliberális, nagytőkepárti, aminek semmi köze a baloldalisághoz, a Fidesz azt mondja jobboldali de a programjukban rengeteg a baloldali elképzelés, az SZDSZ liberálisnak tartja magát de az emberi jogvédelem csak a homokosokra és a cigányokra terjed ki náluk, szóval nagy moslék ez ami itt van.
Én arra leszek kíváncsi, hogy a Jobbik ha bejut a parlamentbe, miket fog cselekedni.
De ne felejtsük el, hogy szélsőségek között nincs túl nagy különbség, csupán a módszerek vagy a színek...mert egy szélsőjobb is erős államot akar, a szélsőbal is, a különbség az, hogy más-más bukott ideológiák (fasizmus, kommunizmus)bűzlenek róluk.
Én középen maradok és Fideszre szavazok.
„Én középen maradok és Fideszre szavazok”
A baj csak az a Fidesszel hogy ők is a nagytőkét akarják szolgálni sajnos.
"Nagyon torz a felfogásod, barátom."
Már ne is haragudj, de mi a f*szt tudtál a kommentemen ennyire félreérteni? :D Mondom nem vagyok balos. Ebből neked hogy a csudába jött, hogy te vagy a balos? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!