Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A cigányoknak miért nincs...

A cigányoknak miért nincs igénye a higiéniára? Ez nem veszélyes?

Figyelt kérdés

NEM provokációnak szánom, csak komolyan elgondolkoztam ezen.

Mindig mindenhol látni, és személyesen is szoktam látni. (elmentem már sok putri előtt)

A házat, amit megkapnak, 1 éven belül olyannyira lelakják (nem is értem hogy csinálják...), hogy tulajdonképpen rommá lehetne nyilvánítani. Sok helyen ablak sincs, mert eladták, belátni. Omladoznak a falak, árad ki a bűz. Nem 1 helyen patkányokat láttam szaladgálni. Ráadásul azért erősen látszik, meg érződik, hogy sok cigány egyáltalán nem, vagy alig fürdik/tisztálkodik.

A koszban alszanak, esznek, fekszenek, ülnek, szülnek.

Azért kérdezem, hogy nem veszélyes-e, mert elég megnézni Kassa Lunyik 9 nevű kerületét. Anno a patkányok terjesztették a pestist, most ilyne körülmények között nem terjedhet át a cigányokra, majd onnan a többségi társadalomban élőkre?

Jó persze, lehet hülyeséget beszélek, csak érdekelne.

Miért nincsen nekik igényük a rendezett környezetre, a higiéniára?

Mert a szegénységre egyáltalán nem lehet ráfogni. (sokan több segélyt kapnak mint vkinek a fizetése, plusz ismerek szegény magyar családokat is, de ott mindig rend van és tisztaság és a higiénia az elsők között van)

Miért? Nem veszélyes?

2013. júl. 16. 11:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
30%
Lehet, hogy nekik mi vagyunk a büdik :D
2013. júl. 16. 11:09
 2/20 A kérdező kommentje:
Hogyan tudnak egy házat ennyire lelakni 1 év alatt?
2013. júl. 16. 11:10
 3/20 anonim ***** válasza:
61%

De veszélyes csak senkit nem érdekel.

Úgy lakják le, hogy állatok.

2013. júl. 16. 11:11
 4/20 anonim ***** válasza:
47%

Meg most amúgy nem vágom mit nem értesz. Láttál már cigányt, beszélgettél már cigánnyal? Láttad és érezted, hogy milyen a kisugárzásuk, milyen mentalitás árad belőlük?

Mert ha igen, akkor értenéd, hogyan képesek lelakni.

2013. júl. 16. 11:12
 5/20 anonim ***** válasza:
52%
Úgy könnyű lelakni ha a polgármester a seggük alá nyom másikat...úgy én is letudnám lakni egy hát alatt is az más kérdés, hogy pofám nem lenne hozzá...
2013. júl. 16. 11:13
 6/20 A kérdező kommentje:
Nagyon jól tudom, hogy milyen a természetük. De hogy valakinek ennyire nincs igénye a higiéniára, és ennyire nem fél a pestistől....
2013. júl. 16. 11:15
 7/20 anonim ***** válasza:
67%

szia,nem mindegyik roma ilyen sztem.

vannak olyan családból is akik nagyon adnak a szép ruhakra,márkákra,igényesek.

sztem nem mindegy melyik családban nevelkednek.

2013. júl. 16. 11:17
 8/20 anonim ***** válasza:
45%

De igen, ez akkor is provokáció. Miért általánosítasz?

Írtál volna "egyes embereket", vagy ilyesmit.

Nem minden cigány koszos, és nem minden magyar tiszta.

2013. júl. 16. 11:18
 9/20 anonim ***** válasza:
47%

Természetesen veszélyes.

Például Borsodban, Kárpátalján a cigányok között megint terjed a TBC. Nem hagyják magukat kezeltetni, megszöknek a kórházból, a gyógyszert nem veszik be, veszélyeztetik az egész társadalmat.

A hatóságoknak sokkal szigorúbban kellene fellépni az ilyen igénytelen emberekkel szemben.

2013. júl. 16. 11:19
 10/20 anonim ***** válasza:
Ja és az ilyen rendszertelen kezeléseknek köszönhetően mára kialakult az antibiotikumoknak ellenálló tuberkolózis, így sokkal nehezebben gyógyítható, mint régen, viszont ugyan olyan fertőző.
2013. júl. 16. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!