A cigányoknak miért nincs igénye a higiéniára? Ez nem veszélyes?
NEM provokációnak szánom, csak komolyan elgondolkoztam ezen.
Mindig mindenhol látni, és személyesen is szoktam látni. (elmentem már sok putri előtt)
A házat, amit megkapnak, 1 éven belül olyannyira lelakják (nem is értem hogy csinálják...), hogy tulajdonképpen rommá lehetne nyilvánítani. Sok helyen ablak sincs, mert eladták, belátni. Omladoznak a falak, árad ki a bűz. Nem 1 helyen patkányokat láttam szaladgálni. Ráadásul azért erősen látszik, meg érződik, hogy sok cigány egyáltalán nem, vagy alig fürdik/tisztálkodik.
A koszban alszanak, esznek, fekszenek, ülnek, szülnek.
Azért kérdezem, hogy nem veszélyes-e, mert elég megnézni Kassa Lunyik 9 nevű kerületét. Anno a patkányok terjesztették a pestist, most ilyne körülmények között nem terjedhet át a cigányokra, majd onnan a többségi társadalomban élőkre?
Jó persze, lehet hülyeséget beszélek, csak érdekelne.
Miért nincsen nekik igényük a rendezett környezetre, a higiéniára?
Mert a szegénységre egyáltalán nem lehet ráfogni. (sokan több segélyt kapnak mint vkinek a fizetése, plusz ismerek szegény magyar családokat is, de ott mindig rend van és tisztaság és a higiénia az elsők között van)
Miért? Nem veszélyes?
De veszélyes csak senkit nem érdekel.
Úgy lakják le, hogy állatok.
Meg most amúgy nem vágom mit nem értesz. Láttál már cigányt, beszélgettél már cigánnyal? Láttad és érezted, hogy milyen a kisugárzásuk, milyen mentalitás árad belőlük?
Mert ha igen, akkor értenéd, hogyan képesek lelakni.
szia,nem mindegyik roma ilyen sztem.
vannak olyan családból is akik nagyon adnak a szép ruhakra,márkákra,igényesek.
sztem nem mindegy melyik családban nevelkednek.
De igen, ez akkor is provokáció. Miért általánosítasz?
Írtál volna "egyes embereket", vagy ilyesmit.
Nem minden cigány koszos, és nem minden magyar tiszta.
Természetesen veszélyes.
Például Borsodban, Kárpátalján a cigányok között megint terjed a TBC. Nem hagyják magukat kezeltetni, megszöknek a kórházból, a gyógyszert nem veszik be, veszélyeztetik az egész társadalmat.
A hatóságoknak sokkal szigorúbban kellene fellépni az ilyen igénytelen emberekkel szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!