Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok a következő...

Támogatnátok a következő javaslatot? Nyelvtanfolyamok cigányoknak.

Figyelt kérdés
Szerintem joguk van,jól megtanulni idegen nyelveket,világot járni.Az Eu-ban szabadon mozoghatnak ők is.Akár gyerekkorban lehetne ingyenes nyelvtanfolyamokat tartani nekik.
2013. febr. 9. 15:24
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Hogy itt mit fogsz kapni ezért...És szerintem jogosan.
2013. febr. 9. 15:25
 2/22 anonim ***** válasza:
97%
te is csak provokáló virnyákoló vagy költözz egy putrifaluba ott nyalhatod a seggüket
2013. febr. 9. 15:30
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Ingyenest?

Akkor te vagy én miért nem mehetünk ingyenesre?

"Egyenlőség" van nem?

Szerintem a kérdező azért akar nyelvet tanultatni velük hogy elköltözzenek innen.Ez folyamatban is van csak mindenhonnan visszadobják őket mert ilyen "emberek" sehova nem kellenek.

2013. febr. 9. 15:36
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Támogatnátok a következő javaslatot? Nyelvtanfolyamok nem cigányoknak.

Szerintem joguk van,jól megtanulni idegen nyelveket, világot járni. Az Eu-ban szabadon mozoghatnak ők is. Akár gyerekkorban lehetne ingyenes nyelvtanfolyamokat tartani nekik.

2013. febr. 9. 15:37
 5/22 A kérdező kommentje:
Ingyenes (nyelv)oktatás most is van mindenkinek kár emiatt rinyálnotok,csak jellemzően ők már ebben nem vesznek részt,mert hamarabb kihullanak.
2013. febr. 9. 15:41
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha kihullanak, akkor erőszakkal kellene őket nyomni tovább?
2013. febr. 9. 15:43
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy mondod a cigányok nem élnek a lehetőséggel , de az oktatás lehetőségével sem.

Őket nem érdekli a nyelv , sem az irodalom.

Nem gondolod , kedves demokráciával felkent barátom, hogy diszkriminatív lenne ingyenes tanfolyamokat csak cigányoknak hirdetni?

2013. febr. 9. 15:44
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Most is van nekik ingyenes nyelvoktatás, azt a helyet iskolának hívják. Csak oda meg nem szeretnek járni.
2013. febr. 9. 15:49
 9/22 A kérdező kommentje:
Igen erőszakkal.most is tanköteles minden gyerek 16 éves koráig,vagyis erőszakkal 16 éves koráig köteles tanulni.A pozitiv diszkrimináció meg teljesen elfogadott,nem lehet belekötni.Egyébként a hármas legalább kapisgálja
2013. febr. 9. 15:50
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Amint látod elég szar az oktatási rendszer meg "jogállam" van így nem lehet ráerőszakolni az iskolát csak úgy , sajnos.

Nem lehet erőszakot alkalmazni.

Köszönd az MSZP-SZDSZ párosnak akik szétverték az országot.

2013. febr. 9. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!