A svájciak miért tartanak minket balkáni cigányoknak?
Olvastam felméréseket, hogy a németek, osztrákok a magyar munkavállalókat szeretik toronymagasan a legjobban a külföldiek közül. Utánunk jönnek csak a 2. helyen (de nagyon lemaradva) a lengyelek.
Akkor a svájciak, hogy lehetnek ilyen beszűkültek amikor itt vagyunk majdnem mellettük??
"Olvastam felméréseket, hogy a németek, osztrákok a magyar munkavállalókat szeretik toronymagasan a legjobban a külföldiek közül. "
Akkor arrafelé nem nagyon érdemes menni. Egy munkaadó mindig azt szereti legjobban, aki a legjobban kizsákmányolható.
"A svájciak miért tartanak minket balkáni cigányoknak?"
Ez az állítás finoman szólva nem fedi a valóságot.
A svájciak NEM tartanak minket balkáni cigányoknak!
aki nem svájci, soha a büdös életben nem fogadnak be.
Ez érdekes mert olyan, hogy svájci nem igazán van. Laknak ott rót-románok, németek, olaszok és franciák csak éppen svájciak nem. Ha pedig "balkáni cigánynak"(állítólag) hívják a magyarokat akkor azok a négy közül valamelyik. Én a németekre gyanakszom, de a rót-román is esélyes.
A világon sok helyen meglepődnek milyen fehér a bőrünk, talán a cigányzene miatt.
Aztán míg nyugaton üldözték és irtották őket, mi jópofa emberkéknek tartottuk és befogadtuk őket. És nem hogy asszimilálnák őket még hozzájuk idomulunk pl győzike show és népszerűsége, v cigányzene
A kinti felsőbbrendű újságírók (zsidók) inkább csak rasszistának állítanak be bennünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!