Együtt 2014 rajongók! Hogy vagytok képesek egy olyan pártot támogatni, amelyik egy Juhász Péter kaliberű alakot megtűr a vezetői között?
Egyetértek az állítása helyességével, gyűlölettel nem lehet megoldani a problémát. Persze lehet ezt szép köntösbe helyezni, hogy ez csak probléma felhívás, de ez kb olyan mint a melegfelvonulás, az is egy problémára hívja fel a figyelmet mégis fordítva sül el a dolog.
Tasz-t én sem bírom, kettős mércével mérnek, furcsa társaság.
Nana ,ne keverjétek ide a melegfelvonulást.
A melegek ,nincsenek hatással az életteredre, ergo nem késelnek meg , nem rabolnak ki...stb
Ezért a homofóbia teljesen elítélendő.
A cigánykérdés már más téma.Főleg az utóbbi 23 évben fajult el.
Integrálni nem tudják őket, sem Magyarországon, sem Szlovákiában, sem pedig Franciaországban.
Az embereknek már elege van belőlük.
12:"anno kiült a füvesekkel a Városligetbe,és simán elhitte ezt a selejtes közeget" Ezt csak én nem tudom értelmezni? Mi az hogy elhitt egy selejtes közeget?:D
Azzal egy problémára próbálták meg felhívni a figyelmet, amit pl a jobbik is a szőnyeg alá söpörne(mint a többi párt) az észérvek figyelembe vétele nélkül.
Ahol az ész érvek megszűnnek, ott kezdődik a politika.
A cigányoknál , egyenlő bánásmód kellene és a pozitív diszkrimináció megszüntetése segítene.
Illetve be kellene fejezni az ész nélküli segélyezést.
Lehet, sőt biztos, hogy néhány éhen halna és fellázadna, de hát arra való a rendőrség, súlyosabb esetben a honvédség, hogy leverje extrém esetben lelője őket.
Helyben vagyunk. Érv nincs, gondolat nincs, gyűlölet van, alaptalan szidalmazás van, megalázás van. Mind díszére válhat bármely pártnak. A gyűlöletkampány tombol, ahogy a 4. évben, aztán most hét éve megszoktuk.
Ha már kalibernél tartunk, minden - megismétlem, minden - pártban jelentős számban vannak a vezetők között az említett személynél lényegesen kisebb kaliberű emberek. A párt minőségét ezek száma mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!