Szerintetek mi lesz a 2014-es választás eredménye?
Melyik párt fog győzedelmeskedni szerintetek? Ti kire szavaztok majd? Jól jönne nekem egy kis esélylatolgatás, ha lesztek szívesek leírni a véleményeteket, mert ha minden jól megy, jövőben először fogok szavazni. Az én nézeteimről annyit, hogy a Jobbik vagy a FIDESZ mellé fogok állni. És ti? Hogyan fog alakulni a választás?
Én úgy látom, hogy az MSZP semmiképpen sem fog a közeljövőben kormányra kerülni. A FIDESZ meg szerintem sokak előtt negatív színben tűnt fel. Elképzelhető, hogy a Jobbik, vagy a kis pártok törnek majd fel? Talán elképzelhető, hogy radikális jobboldali kormányunk lesz? Esetleg egy nagy jobboldali (FIDESZ, Jobbik) és egy nagy baloldali (MSZP, LMP, E2014) koalíció fog összecsapni a szavazatok többségének megszerzése érdekében?
Lesz egy kis osztogatás ,meg rezsicsökkentés és nyer a Fidesz.
A Jobbiknak meg Bajnaiéknek nincs esélyük , az új választási rendszer főként nem kedvez nekik.
6. Szerintem tévedsz.
A régi választási rendszerben talán így lenne.
Az Újban:
Jobbik:15-20
MSZP-Bajnai:20-23 körül
Ha Bajnai önmagában indul ,akkor 10 körül
A DK , LMP 5-6
Én Jobbikos vagyok ,így látom reálisan.
Fidesz 50-60%, kétharmad már szerintem nem.
MSZP 20-25%
Jobbik 15-20%
Együtt 10% max.
LMP, DK és a többi gittegylet pedig messze lesz a bejutástól, mint Makó Jeruzsálemtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!