Megmondjam kire szavazz 2014-ben? :D
Na jó, nem bánom! Megmondom!
Akire akarsz! Hallgassa szivedre! Jó? :D
(De kérlek szépen, menjél el szavazni; jó?)
Hogy többé soha ne mondhassa egyetlen párt sem, hogy:
"Mi vagyunk a győztesek - két harmaddal - ti pedig azt csináljátok amit mi mondunk!"
Tovább adod? :) KÖSZI!
"Engem nem érdekel a politika, nem megyek el szavazni, nem akarok beleszólni."
Aki ezt mondja, hazudik, mivel ha el megy, ha nem, ugyanúgy beleszól a szavazás alakulásába.
És aki nem megy el szavazni, annak semmi joga szerintem, hogy bármelyik pártot is ócsárolja, ha nem tetszik neki valami, akkor legalább vegye a fáradságot és menjen el szavazni.
"aki nem megy el szavazni, annak semmi joga szerintem, hogy bármelyik pártot is ócsárolja"
A logika és az értelem örökre megbukott.
"És aki nem megy el szavazni, annak semmi joga szerintem, hogy bármelyik pártot is ócsárolja, ha nem tetszik neki valami, akkor legalább vegye a fáradságot és menjen el szavazni."
Hát pont ez az, hogy egyik párt se tetszik neki. Akkor minek menjen el szavazni? Nincs "Egyik sem" opció.
Megfogadom a tanácsod,hallgatok a szívemre
És pont ezért nem szavazok soha a fideszre. :)
Hát nagyon szomorú vagyok.
1. Én véletlenül sem említettem egy pártot sem - FIDESZT sem(!) - de én sem léptem bele egybe se', soha! Meg tudom utatni a cipőmet.... :D
2. Én csak arra voltam kíváncsi lehet e álmodni arról, hogy végre többpárti demokrácia legyen a mi kis Hazánkban, vagy nem lehet ilyenről álmodni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!