Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted a jobbik mennyi...

Szerinted a jobbik mennyi szavazót nyerhetett vagy veszíthetett 2010 óta?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy a mérsékeltebb jobb oldali embereket, akik egy számukra ismeretlen új pártra szavaztak 2010-ben, nem bírta a jobbik megtartani. A saját környezetemből indulok ki. Indokokat is várok a le vagy felirányú számok vagy %-ok mellé. Köszönöm a hozzászólásokat.
2013. júl. 9. 17:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Írjál még sok szmájlit, attól tuti veszít a Jobbik egy csomó támogatót. xD Szánalmas.
2013. júl. 10. 09:35
 22/25 anonim ***** válasza:
47%

" Kár, h pár válasszal ezelőtt leírtam, hogy

jobboldali vagyok és soha a világon nem

szavaztam mszp-kre, lmp-kre :-)"

Valahogy mégis az ellenkezõje látszik! :D

2013. júl. 10. 11:47
 23/25 anonim ***** válasza:
43%

Jobberek, mit ugráltok a kérdezőre? Jogosan leírta a dolgok realitását, ahogy a normális válaszok is mutatják: stagnál a Jobbik, aminek a helyetekben még örülnék is annak fényében, hogy mennyire nem csinált imádott pártotok semmit az elmúlt 3 évben. Pedig még olyasmit hangoztattak 2010-ben a választások után, hogy így is rengeteg dolgot el fognak érni :DDD

Elhiszem, hogy könnyű álomképekbe ringatni magatokat azért, mert 100 különböző vérjobbikos faluról olvastok havi elosztásban, Budapestre meg legyintetek, de ha a 100 vérjobbos falvatokban kevesebben szavazó él, mint egyetlen belvárosi kerületben, akkor kitörölhetitek a feneketeket azzal, szerencsére nem holnap térünk át az elektori rendszerre USA-módra.

2013. júl. 10. 11:53
 24/25 MolotovPunk ***** válasza:
47%

A Jobbik támogatottsága inkább csökkent 2010 óta.Talán választások alatt nőhet meg majd ismét 14-15%ra.Többet nem fognak kapni szerintem.

Egyébként én is ismerek olyan bal oldali szavazót,aki csalódottság miatt át szavazott 2010ben fideszre,majd bennük is csalódtak,így az biztos,hogy azok nem fognak Jobbikra szavazni.Inkább visszatérnek valami bal oldali párthoz.

2013. júl. 10. 12:53
 25/25 anonim ***** válasza:

" Elhiszem, hogy könnyű álomképekbe ringatni

magatokat azért, mert 100 különböző

vérjobbikos faluról olvastok havi elosztásban,

Budapestre meg legyintetek,"

A hozzád hasonlók ringatják magukat álomképekbe, amikor a bukott fõnökeitektõl várjátok a kánaánt!

És a "100 vérjobbikos falusiakat" annyira érdeklik a pestiek mint a pestieket a falusiak.

2013. júl. 10. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!