Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted a jobbik mennyi...

Szerinted a jobbik mennyi szavazót nyerhetett vagy veszíthetett 2010 óta?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy a mérsékeltebb jobb oldali embereket, akik egy számukra ismeretlen új pártra szavaztak 2010-ben, nem bírta a jobbik megtartani. A saját környezetemből indulok ki. Indokokat is várok a le vagy felirányú számok vagy %-ok mellé. Köszönöm a hozzászólásokat.
2013. júl. 9. 17:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Szélső bal, vagy szélső jobb, nekem mindegy, csak kezdődjön már el a tiltakozó megmozdulások sora, mert elegem van a volt MSZMP-s bolsevista, pogány, kommunista fidesz-kdnp koalíció tagjainak szabad rablásából, hazug, csaló politikájából! Én a Demokratikus, Keresztény Magyar Köztársaságban hiszek! Ha kell, teszek is érte, ami tőlem tellik!
2013. júl. 9. 22:00
 12/25 anonim ***** válasza:
36%
És a devizahitelesek nagy rétege a jobbikra fog szavazni mert a többi párt nem segit nekiek semmit , a baloldal most nem olyan népszerű mind a Jobbik ezt be lehetne látni , gondolom azért lettek Jobbikos polgármesterek 2010 után mert szavazás után csökkentek a szimpatizánsok , aki a balra szavazik annak semmi köze a Jobbikhoz , csak a maffiaoldalt erősiteni szereti , az titeket nem zavar hogy olyanra szavaztok akik miatt emberek lettek öngyilkosok ? 23 év látom nem volt elég nektek , érdekes hogy mind több Jobbikost látok.
2013. júl. 9. 22:06
 13/25 A kérdező kommentje:
Az te vagy... Én meg azt látom, hogy ciki lett a jobbik, és meg is szólják őket rendesen...mármint a szavazóit...Jobban, mint az mszp-seket. Mutyifilter, te jobbikfan vagy, nem tudsz objektív választ adni, minden jobbikos kérdés alatt ott lihegsz, most megnéztem...Olyan vagy, mint egy bérkommentelő. Majd felébredsz 2014-ben...a 15 %-kal... Amúgy, mint mondtam, jobboldali vagyok, de soha az életben nem fogok a jobbikra szavazni többet, ahogy sok mérsékelt barátom sem. Ennyit a sok nyert jobbikos szavazatról. Rajtam kívül baromi sok ember van így és azt is elhiheted, hogy a Fideszesek előbb szavaznak balra, mint a Jobbikra. Ezt úgy hidd el, ahogy most itt mondom.
2013. júl. 9. 22:34
 14/25 A kérdező kommentje:
De látom azt sem bírod felfogni, hogy 2010-ben sokan az mszp ellen szavaztak (ebből jócskán kapott a jobbik is, pláne a válság közepén..meg a fidesz is). A jobbikról már a
2013. júl. 9. 22:59
 15/25 A kérdező kommentje:
De látom azt sem bírod felfogni, hogy 2010-ben sokan az mszp ellen szavaztak (ebből jócskán kapott a jobbik is, pláne a válság közepén..meg a fidesz is). A jobbikról már azóta kiderült a nem elfogadható, áldemokratikus, kirekesztő magatartása és a fideszről is, hogy egy rakás sz@r. Az mszp meg mindig is az volt. Ezen kívül is léteznek még pártok. Ebből következik,hogy akik 2010-ben a jobbikra szavaztak, azok közül most már sokan nem fognak, ellensúlyozza azonban őket a belépő, választójogot kapó 18 évesek hada, tehát meggyőződésem, hogy hasonló eredményt produkálnak majd, mint 2010-ben, de ennyi. Hiába akarjátok jobbikosként az embereket rábeszélni - a 23 év hajtogatásával illetve személyeskedéssel, hazaárulózással - hogy szavazzanak oda, amikor másoknak meg megakarjátok mondani, ki és milyen magyar vagy ki és milyen alapon nem az. Elhiheted, hogy ez bicskanyitogató és a lakosság 85%-nak nem jön be!
2013. júl. 9. 23:05
 16/25 anonim ***** válasza:
27%

Kérdező én sírva röhögök a válaszaidon xD Ekkora barmot X"D

A kérdésre válaszolva: Nyert. Nem sokat, d, mivel a legtöbb embernek tele van a t*ke az elmúlt 23 év pártjaival, így marad a Jobbik.

2013. júl. 10. 00:00
 17/25 anonim ***** válasza:
36%

Már csak az a kérdés, hogy ilyen baloskák is mint te mikor ébrednek fel.

Ja és nem szavaztam rájuk 3 éve, sõt egyikre sem!

2013. júl. 10. 00:25
 18/25 A kérdező kommentje:
Kár, h pár válasszal ezelőtt leírtam, hogy jobboldali vagyok és soha a világon nem szavaztam mszp-kre, lmp-kre :-) majd meglátod 2014-ben, hogy sok mérsékelt jobboldali "barom" van, aki nemhogy másra,de a te és 18 éves kis haverjaid által hőnszeretett pártodra már nem fog szavazni :-) ezt vonagabi is tudja...nem véletlen, hogy lépnek.ki a párttagok..ill. A sok jobbikon belüli konflikt is tükrözi. Egyébként azt a szöveget,h marad a jobbik, csak fanatikus fiatalok szokták hajtogatni, ez nem indok... De az idővel majd kinőttök belőle,jövőre meg marad nektek a nagy csalódás.. :-)
2013. júl. 10. 07:28
 19/25 A kérdező kommentje:
Az új választási rendszert meg már nem is említem meg :-) azt pláne, h a fideszen, mszpn, jobbikon kívül is van "élet ":-) csak úgy megjegyzem, ha ángyán indul a választáson, sok szavazót elvon a jobbiktól...tehát az indulása nem lesz a jobbik érdeke. amúgymeg budapest ejteni fog pl szabolcs közbizt. helyzetére. Bp. jelentős tényezője a választásnak, nem gondolom, hogy itt a jobbik nagy eséllyel indulna... Még az lmp is beelőzte Bp-en szinte mindenhol.De ezt eezeket a
2013. júl. 10. 07:45
 20/25 A kérdező kommentje:
De ezeket a tényeket tudom nehéz elfogadni a fanatikus jobbikosoknak :-) :-D én ezen szoktam inkább jót derülni... :-) a melegfelvonuláson 10 ezren, az ellentüntetésen meg 300-an, csak egy példa a körülbelüli arányokról. :-) de ahogy olvasgatom.most már 2010-ben 30%-ot és koalíciót jósoltatok, a választások után meg itt kérdezgettétek, miért nem nyert... :-) mert nem kapott elég szavazatot ... sőt sokkalbkevesebbet kapott... :-) és imádkozzatok, hogy a fidesz maradjon, mert ha baloldali nyer, úgy betiltatják ezt a pártot, mint a huzat :-) épp, mint belgiumban :-D vicces :-D
2013. júl. 10. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!