Szerintetek nem totál unalmas már ez a topik?
Ugyanaz megy, nem lehet értelmesen megvitatni semmit, mert a legtöbb posztolónak semmilyen önálló gondolata nincs, hanem csak amit a focicsapatat ugattat vele, azt szajkózza. Mindenki elbeszél a másik mellett. Az egész arról szól, hogy egymást kulázzák.
Ti is így látjátok? Van ennek értelme? Lehet ezen változtatni?
Nincs értelme, de nem is ez az oldal célja.
Itt kérdéseket kéne feltenni, amire egyszerű, világos válaszokat kéne adni, nem pedig megvitatni az élet nagy kérdéseit. Arra ott egy halom fórum, cset, stb.
No mármost az a probléma, hogy még nem találták fel, hogyan kell egy jelenségből a bonyolultságot kitranszformálni, hogy egyszerűen lehessen róla beszélni.
Mit is értenek itt egyszerűnek sokan? Mondjuk legyen gazdaság. Az egyszerű válasz: jól kell csinálni. Még egyszerűbb: hogy jó legyen. Kicsit bonyolultabb: kezdjük el vizsgálni a mostani helyzetet, hogy megállapíthassuk a feladatokat. Ezt viszont a 3. szó után elkezdik lepontozni - micsoda?? gondolkodni?? pláne sokat?? le az ilyennel!
Egyszerűen fogalmazni, hogy az ne legyen unalmas, és mégis legyen mondanivalója, csak nagyon nagy emberek tudnak. Ha úgy érzik, szükséges, érdemes.
Kedves 71%-os válaszoló!
"Én ezt egyelőre a nyárnak tudom be, kevesebben ülnek talán a gép előtt, meg kevesebben politizálnak."
- És akik még is, azok csak vagy az élethivatás-szerűen ezt űzők, vagy az internetzombik. Mivel utóbbiból több van, ezért tapasztalható a kérdésben is felvázolt jelenség... Akik egy kicsit is értelmesebbek voltak, azoknak van annyi józan eszük és belátásuk is, hogy nem a gép előtt kuksoljanak nyáron. Itt meg csak legalja, a punnyadók maradnak.
"Meg azt is tudomásul kell venni, hogy a komoly, összefüggések feltárását, elemzését igénylő kérdések iránt mindig is minimális volt az igény."
- Ezt pedig tapasztaltam. Sokszor - szinte egészen biztos vagyok benne - olvasatlanul vannak lenullázva a válaszaim. Igaz, hogy a többi hozzászóláshoz képest aránytalanul hosszan és részletesen fejtegetve írok. Nincs erre igény. Rövid köpködések kellenek, csak stresszt levezetni, vagy nagyfiús szájkaratézni járnak ide az emberek/kamaszok.
Ma már inkább csak magamnak írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!