Miért utálják olyan sokan a Miniszterelnök Urat, amikor olyan sok jót tesz a magyar néppel? Hiszen Ő csak értünk él!
"Orbán maga az Isten."
Maga a magyarellenesség Istene.
Orbánt én küldtem, hogy megfingassa sok gyakoris szarh@zit.
Üdvözlettel:Isten
Kérdező nem te tetted fel néhány nappal azt a kérdést hogy miért támadja a mocskos nyugat Magyarországot?
És nem te vagy az az egy embere aki folyton ilyen kérdéseket tesz ki az oldalra?
Sose fejti ki bővebben csak egy két mondatos kérdéseket tesz fel,egy idő után lejön,hogy ugyanaz az ember teszi fel ezeket a mélyenszántó-értelmes kérdéseket.
Inkább menjetek ki demonstrálni Orbán mellett,meg hogy mekkora nagy sikersztori ami most az országban folyik.
Szerintem meg inkább a talpnyalóival tesz csak jót,nem véletlen kerülnek azok az emberek ilyen-olyan pozícióba.
Ilyen véletlenek nincsenek.
Kivetik az újabb adókat,mert sz*rban vagyunk,közben meg építgetik Felcsút City-ben is a stadionokat csak mert az a kedvenc sportja a vezérnek.
Az nem baj hogy a nép nélkülöz.
Hurrá..............................
Apropó, foci:
A képen látható brazil tüntetők tábláján a felirat: "Imádom a focit, de az oktatásé az elsőbbség."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!