Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért utálják olyan sokan a...

Miért utálják olyan sokan a Miniszterelnök Urat, amikor olyan sok jót tesz a magyar néppel? Hiszen Ő csak értünk él!

Figyelt kérdés

2013. júl. 5. 18:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
57%

"Orbán maga az Isten."

Maga a magyarellenesség Istene.

2013. júl. 5. 19:12
 12/22 anonim ***** válasza:
47%
Én vagyok az Orbán maga az Isten, látom csak én vagyok vicces kedvembe, előttem 2 válaszoló nem jutott dűlőre, hogy ki küldött kit, gondoltam Orbán magáról alkotott véleményét Irom le.
2013. júl. 5. 19:16
 13/22 anonim ***** válasza:
65%

Orbánt én küldtem, hogy megfingassa sok gyakoris szarh@zit.

Üdvözlettel:Isten

2013. júl. 5. 19:19
 14/22 Komplikato ***** válasza:
63%
Agyja a Jó Isten, hogy a NÉP azt a sok jóóót visszafizethesse neki ... inkább mint helyette.
2013. júl. 5. 19:27
 15/22 anonim ***** válasza:
Az Jóisten, vazzeg.
2013. júl. 5. 19:28
 16/22 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező, először azt gondoltam, hogy valami unatkozó, de lelkes nyugdíjas vagy. De jobban meggondolva, a helyesírási hibáid miatt inkább maga Schmitt Pál...
2013. júl. 5. 19:50
 17/22 anonim ***** válasza:
76%
Talán mert egy barom... Értünk él? Orbán? Orbán Viktornak csak egyetlen ember számít, és az maga Orbán Viktor. Egyébként te melyik mutyiból gazdagodtál meg?
2013. júl. 5. 20:18
 18/22 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező nem te tetted fel néhány nappal azt a kérdést hogy miért támadja a mocskos nyugat Magyarországot?

És nem te vagy az az egy embere aki folyton ilyen kérdéseket tesz ki az oldalra?

Sose fejti ki bővebben csak egy két mondatos kérdéseket tesz fel,egy idő után lejön,hogy ugyanaz az ember teszi fel ezeket a mélyenszántó-értelmes kérdéseket.

Inkább menjetek ki demonstrálni Orbán mellett,meg hogy mekkora nagy sikersztori ami most az országban folyik.

Szerintem meg inkább a talpnyalóival tesz csak jót,nem véletlen kerülnek azok az emberek ilyen-olyan pozícióba.

Ilyen véletlenek nincsenek.

Kivetik az újabb adókat,mert sz*rban vagyunk,közben meg építgetik Felcsút City-ben is a stadionokat csak mert az a kedvenc sportja a vezérnek.

Az nem baj hogy a nép nélkülöz.

Hurrá..............................

2013. júl. 5. 20:22
 19/22 anonim ***** válasza:

Apropó, foci:

[link]

A képen látható brazil tüntetők tábláján a felirat: "Imádom a focit, de az oktatásé az elsőbbség."

2013. júl. 5. 20:52
 20/22 anonim ***** válasza:
"Népek kormányaikkal való diszharmóniáját harmóniába hozni mindig nehéz, még akkor is, ha a vezetők és a vezetettek – amennyire lehet – világosan látnak. Ha azonban a népek rövidlátással vannak megverve, a hatalmon lévők pedig egyenesen vakok, akkor a harmónia megteremtése némiképp bizony meghaladja az emberi erőt, s ilyenkor dönt a véletlen, a világszellem, a magasabb fény, a fátum, az Isten.” gróf Széchenyi István ( 1832. Stadium)
2013. júl. 5. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!