A jelenlegi kormánypárt (ok) miért ennyire ellenséges (ek) velünk melegekkel?
Nagyon elszomorít, amit a kormánypártok kommunikálnak a homoszexualitásról, amelyből többet olvashatunk a fent linkelt lapon is. Természetesen a felvonulással kapcsolatban jelennek meg ehhez hasonló cikkek, de szerintem a hangsúly korántsem a felvonuláson van. Kormányzati szinten "b...znak", nem ismernek el minket családként, nem tesznek semmit a melegekkel szembeni agresszió ellen, genetikai hulladéknak neveznek stb.
Nekem igenis a párom a családom, ha elismerik ezt, ha nem. Együtt kelünk, fekszünk, tervezünk, ugyanúgy élünk, dolgozunk, mint bárki más. Mik vagyunk akkor, ha nem család? Éljük le egész életünket önmagunkat és másokat becsapva boldogtalanul csak azért, hogy sötétközépkori keresztény nézeteket életben tartsunk?
Egyébként összességében eredményesnek tartom a kormánypárt elmúlt 3 évét, gazdasági tekintetben nagyon jelentősen javult az ország helyzete, de a melegséghez való hozzáállás miatt kétszer is meggondolom, hogy szavazok-e ismét rájuk.
26/F (meleg)
21:35
Ahogy gondolod, de engem sem a bugyik, sem a gatyák tartalma nem érdekelt. Egyébként meg nem figyelsz, mert homofób lettem később.
Lehet, hogy az átlag óvodást érdekli a bugyik tartalma, de az is biztos, hogy nem irtózik egy azonos nemű pár látványától, ahogy kézenfogva sétálnak. Ők még nem tanulták meg, hogy ettől irtózni kell. Ők még nincsenek meghülyítve.
Meleg lévén jó magam is betiltanám azt a gusztustalan polgár pukkasztást amit Pride-nak (büszkeségnek) neveznek, és a gyerek vállalást sem támogatom, és csak azért nem mert a gyerek érdekeit nézem, és nem kezdek el ebből ilyen hülyeségeket gyártani mint hogy nem egyenlő jogúkak vagyunk, meg keresztény demagógia, meg hogy a természetben mi fordul elő.
Nyugodtan gondolja végig a következőt a gyerek fejével és értelmi szintjével:
-Nem lesz-e egy folyamatos ellentmondás és zavarodottság a fejében amiért neki 2 apja, anyja van, és sehol máshol nem lát ilyet, mert mindenkinek apja és anyja van jó esetben?
-Kitől fogja eltanulni az apa vagy anya szerepét?
-Ha ez egyszer kitudódik az iskolában annak a gyereknek szétfogják szívni a vérét.
-A gyerek is érezni fogja hogy ez nem normális, mert csak az ő "szülei" ilyenek, (később fogja megtudni hogy még csak nem is vér szerintiek), lehet hogy esetleg vele is baj van, csak vele nem stimmel valami?
-Nem lesz egy rendes családmodell a fejében, összefog zavarodni előbb utóbb, és ebbe még belefog jönni a kamaszkor amikor, bűnösnek érezheti magát azért mert a "szüleivel" ellentétben nem azonos nemű párt szeretne.
-Felnőttként is mennyire ciki lesz már, mert ezt nem nagyon lehet rejtegetni, illetve nem egészséges ilyen titokkal terhelni a gyereket, mert ráfog jönni hogy a saját érdekében jobb ha elhallgatja.
-Ha komoly sérüléseket fog szenvedni a szülei miatt, és még kiderül hogy még csak nem is vérrokonok, akkor a gyerek akár őket is elkezdheti hibáztatni és megszakíthatja velük a kapcsolatot, és homofóbbá fog válni.
Mert hogy miért fogadták őt örökbe, miért nem adták őt egy rendes családnak, miért voltak ilyen önzők.
Itt az összes meleg csak a saját érdekeit meg jogait tudja hangoztatni de egyiknek sem jut eszébe hogy mi lesz a gyerekkel.
Egyiknek sem jut eszébe hogy milyen szar volt úgy felnőni hogy tudod valami hiba van benned, valamiért nem tartozol a többiek közé, mert nem akarod a lányokat, fiúkat lesni (szerintem az már hormon túltengés ha az óvodában már kanos voltál, és érdekelt mi van a lányok bugyijában, mert engem akkoriban egyáltalán nem érdekelt senkinek sem a "bugyija", tehát ez azért egy kicsit később kezdődik),
és előbb utóbb bizony kifog derülni hogy ez azért van mert meleg vagy, és akkor ott vége a boldognak már akkor sem mondható gyerekkornak.
Elfelejtették mennyire gáz volt azaz érzés amikor nem értettétek hogy titeket miért nem izgatott a másik nem, ha mindenki ennyire szerelmes, erről beszélünk egymás között állandóan, akkor titeket miért nem vonz még sem?
Ti is éreztétek a bűntudatot, és a félelmet hogy kirekesztettek lesztek, amiért érzitek azt amit mindenki más körülöttetek.
És ti is éreztétek azt az érzést hogy miért vagyok én ilyen, miért nem szerethetem én is a lányokat vagy a fiúkat miért nem lehetek normális, inkább halnék meg mert így nem élhetek normálisan.
Ezt akarjátok a gyereknek is? Mert valami nagyon hasonlót fog ő is átélni, ha meg ne adj ég ő is meleg lesz, akkor az meg egy nagy lapát plussz.
És tuti hogy majd a szüleit fogja hibáztatni hogy miattuk lett ő is meleg, és akkor megint csak megfog szakadni a kapcsolat.
Írta valaki hogy ez egy választás, hát üzenem neki hogy ha csak 1 hónapot élne meleg 14 évesként, nem mondana ilyen marhaságot.
Akik azt mondják választották a melegséget azok bizonytalan biszexuálisok, akinek jobban húzott az egyik oldala, vagy rábeszélte őket valaki.
Én úgy gondolom evvel születni kell, mert mégis honnan tudja egy 10 éves hogy ő neki most kit kéne szeretnie?
Onnan tudja hogy jön egy biológia késztetés belülről.
Én pl. sosem értettem hogy a korombéliek anno miért voltak beindulva, miért hozta őket lázba egy másik ember teste így, miért kell állandóan arról csevegni hogy ki kivel járna? És jött a korai pubertás, azt egyszer csak meg már sexről meg egyebekről kezdtek el fantáziálni állandóan.
Én meg azt tartottam furának, mert ha belegondoltok őket is a biológia meg a hormonok vitte erre rá, és mielőtt még valaki megkérdezi, akkor sem éreztem vonzalmat a sajátjaim felé, én semmit sem éreztem senki felé sem, ezért is voltam össze zavarodva, és eléggé nyomorult érzés amikor meg kell játszanod hogy tetszik neked valaki, csak hogy ne rekesszenek ki.
Ugyanúgy a heterókat is csak a biológia meg a hormonok irányítják, őket is csak a testük vezérli, ők sem választották ezt, hanem egyszerűen a biológia ilyen lapokat osztott. Ha most egy nagy homofób heteró melegként születne ugyanezekkel a körülményekkel újra, ő lenne a legnagyobb Pride aktivista mert a szexuális vonzalom nem befolyásolja a személyiség többi jegyeit.
Nekik csak azért van könnyű dolguk mert a biológia olyan dologra veszi rá őket ami a természet rendjének megfelelő és elfogadott-támogatott.
Ha úgy tetszik szerencséjük volt, a hosszabb szálat húzták.
Higgyétek el, az átlag meleg azon kívül hogy másra gerjed be, más indítja be a libidóját, tök ugyan olyan mint akárki más. Példának okáért pl egy passzív férfi úgy tekint egy aktívra ahogy egy nő tekint egy férfira, ilyen értelemben annyira még sem természet idegen dolog ez, mert ugyan azt keresik egymásban mint egy nő meg egy férfi.
A nőknél sincs ez másképpen, ott is van egy "gyengébbik" meg egy "erősebb" szerep.
Egyébként egy férfi szerepet megélő meleget nem veszel észre, mert olyan mint egy heteró.
Mint ahogy egy női szerepet viselő nőről sem mondod meg hogy leszbikus.
Ezek a dolgok akkor lesznek észrevehetőek amikor egy női férfit, vagy férfi nőt nézünk meg.
Tehát a melegek közel feléről meg nem mondanád hogy meleg.
Én sokáig azt hittem például hogy aki fülbevalót, fültágítót hord férfiként az meleg.
Vagy hogy a nadrágos lányok leszbik.
Ezzel csak azt akartam példázni hogy vannak kirívó esetek, csak mint a heteróknál is de nagyja melegekről nem mondanád meg hogy az ami.
Sőt volt olyan munkatársam akire tökre azt hittük hogy a másik csapatban játszik, egészen addig amíg be nem jött a barátnője :D Szóval a heterókat sem kell félteni.
Ez most nagyon hosszúra sikerült tudom, de remélem evvel azért sikerült megértetni a melegekkel hogy jobb lenne ha a gyereknevelést rá hagynák a heterókra. Ez ne úgy fogják fel mint árulás a részemről, hanem nézzék úgy hogy a gyerek érdekében nem lesznek "szülőkké", milyen jó a magyar nyelv, azt mondja "szülő", na most egy meleg pár nem igen tud szülni, tessék elgondolkodni rajta.
Tudom kicsit demagóg de azért van benne igazság.
És a politikához még annyit hogy ne hagyjátok magatokat elkurvultatni a baloldal felé, csak azért mert elhúzzák előttetek a mézes madzagot. Ők direkt kiakarnak titeket használni, azt mondják amit hallani szeretnének, mert kell a szavazatotok.
És igen mint meleg is felismertem hogy tudatosan uszítanak mindenkit mindenki ellen, ezért nem kéne a politikát is még belevinni.
Ne feledjétek ha erkölcsileg tönkreteszik ezt az országot, amit avval kezdenek hogy a legalapabb dolgot, a családot teszik tönkre (a meleg gyerekvállalással), akkor előbb utóbb végünk lesz, és a kezükre játsszuk az országot a felelőtlen kis érdekeink, meg büszkeségünk miatt, amit kihasználva, ellenünk fordítanak.
Csak annyit kérek baloldalra egyáltalán ne szavazzatok, ha fontos nektek a nemzetünk érdeke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!