A jelenlegi kormánypárt (ok) miért ennyire ellenséges (ek) velünk melegekkel?
Nagyon elszomorít, amit a kormánypártok kommunikálnak a homoszexualitásról, amelyből többet olvashatunk a fent linkelt lapon is. Természetesen a felvonulással kapcsolatban jelennek meg ehhez hasonló cikkek, de szerintem a hangsúly korántsem a felvonuláson van. Kormányzati szinten "b...znak", nem ismernek el minket családként, nem tesznek semmit a melegekkel szembeni agresszió ellen, genetikai hulladéknak neveznek stb.
Nekem igenis a párom a családom, ha elismerik ezt, ha nem. Együtt kelünk, fekszünk, tervezünk, ugyanúgy élünk, dolgozunk, mint bárki más. Mik vagyunk akkor, ha nem család? Éljük le egész életünket önmagunkat és másokat becsapva boldogtalanul csak azért, hogy sötétközépkori keresztény nézeteket életben tartsunk?
Egyébként összességében eredményesnek tartom a kormánypárt elmúlt 3 évét, gazdasági tekintetben nagyon jelentősen javult az ország helyzete, de a melegséghez való hozzáállás miatt kétszer is meggondolom, hogy szavazok-e ismét rájuk.
26/F (meleg)
"Kedves 13:42-es válaszoló, legközelebb juss el a kommentem második feléhez is."
Ez megtörtént, mielőtt válaszoltam. A melegek gyerekneveléséhez nem tudok, és nem is akarok hozzászólni, mert nem végeztem kutatásokat a témában. Viszont abban biztos vagyok, hogy a homoszexualitás nem eltanulható. A kommented többi részéhez nincs hozzáfűzni valóm.
"De a közízlést nem változtathatod meg, így, ha atrocitások érnek, akkor ne azonos jogokért kiabálj, hanem inkább fogadd el, hogy az emberek többségének ez nem tetszik, és ennyi. Ugye azt nem gondolod komolyan, hogy a társadalom 95%-a igazodjon ízlésben egy 5%-os kisebbséghez?"
Ez az, amit nem szabad elfogadni. A magánéletünk nem a négy fal közé korlátozódik. Az is oda tartozik, ha megfogom a párom kezét az utcán, és ha meleg lennék, akkor is ezt tenném. Ebbe semmilyen többség nem szólhat bele, mert azt a demokrácia sem teszi lehetővé.
A többihez fölösleges hozzászólnom, mert ott csak az eszedet játszod.
07.07 22:43
"Tudod miért van ez az állapot kedves kérdező? Mert a homoszexuálisok többsége rámenős, akaratos!"
Ez az elnyomottakra jellemző hozzáállás. Az is, hogy időnként túllőnek a célon. Viszont a házasságuk teljesen elfogadható törekvés. Az nekik jó, mást meg nem kell, hogy érdekeljen.
'"Az állatok is csinálják". És? Te állatnak tartod magad?'
Ez kicsit OFF, de igen. Az ember ugyanúgy besorolható az élővilágba, mint a feketerigó, a körtefa vagy a laskagomba. Én se növénynek, se gombának nem tartom magam, így csak az állat marad. És ha más állatfajok között előfordul a kizárólagos homoszexualitás, akkor köztünk is lehetnek ilyen egyedek.
"Én meg hozok neked olyan tanulmányt, amely bebizonyítja, hogy egy egészséges gyerekhez anya-apa kapcsolat kell, nem apa-apa meg anya-anya."
Várjuk. De addig én ebben nem foglalok állást.
"Az meg a teteje mindennek, hogy aki nem ért veletek egyet, azt azonnal 2 csoportba soroljátok"
Ez egy emberi reakció. Megy az adok-kapok, de ezt nem ők kezdték. Békén kéne hagyni őket, ami megadható, azt megadni, és akkor lassan megnyugodnának.
#32-es:
"Ez az, amit nem szabad elfogadni. A magánéletünk nem a négy fal közé korlátozódik. Az is oda tartozik, ha megfogom a párom kezét az utcán, és ha meleg lennék, akkor is ezt tenném. Ebbe semmilyen többség nem szólhat bele, mert azt a demokrácia sem teszi lehetővé."
Na ez az a hozzáállás, ami miatt tele van a tökünk a b*zikkal. A demokráciáról alkotott fogalmad meg teljesen téves, ugyanis a demokrácia pontosan azt teszi lehetővé, az a lényege, hogy a törvényeket, a közízlést a többség határozza meg. Ha nem így van - azaz, ha egy személy, vagy csoport, vagy kisebbség akarata érvényesül -, azt diktatúrának hívják.
#33-as:
"Ez kicsit OFF, de igen. Az ember ugyanúgy besorolható az élővilágba, mint a feketerigó, a körtefa vagy a laskagomba. Én se növénynek, se gombának nem tartom magam, így csak az állat marad. És ha más állatfajok között előfordul a kizárólagos homoszexualitás, akkor köztünk is lehetnek ilyen egyedek."
Ha más állatfajoknál előfordul, hogy megeszik a saját kölykeiket, akkor az az embertől is elfogadható viselkedés?
08:08
A mi demokráciánk nem azonos azzal, amikor a nép megszavazta, hogy végezzék ki Jézust. Te inkább arról a fajtáról beszélsz. Jogod van gyűlölni a melegeket, de tartsd meg magadnak. Nem így születtél, a társadalom ragasztotta rád ezt a betegséget, ahogy rám is. Én már kigyógyultam belőle, és úgy gondolom, hogy így kívülről jobban látom ezt a dolgot. Ha két férfit vagy nőt látsz kézenfogva, akkor ezzel ők nem bántanak téged. Te bántod magadat a betegséged miatt. Nem kell hozzád igazodniuk, megvan a maguk élete.
A kölykök megevése lehetne jellemző az emberre is, de szerencsére nem az. Repülni sem tudunk gépek nélkül, mint a sas, de például két szemünk van, mint neki. Sokban különbözünk, de van, amiben hsonlítunk.
"A mi demokráciánk nem azonos azzal, amikor a nép megszavazta, hogy végezzék ki Jézust. Te inkább arról a fajtáról beszélsz. Jogod van gyűlölni a melegeket, de tartsd meg magadnak. Nem így születtél, a társadalom ragasztotta rád ezt a betegséget, ahogy rám is. Én már kigyógyultam belőle, és úgy gondolom, hogy így kívülről jobban látom ezt a dolgot. Ha két férfit vagy nőt látsz kézenfogva, akkor ezzel ők nem bántanak téged. Te bántod magadat a betegséged miatt. Nem kell hozzád igazodniuk, megvan a maguk élete."
Azért, mert a mi demokráciánk nem demokrácia :)
Egyébként meg álljon már meg a menet: nem gyűlölöm a b*zikat. Csak felfordul a gyomrom a látványtól, ezért NEM akarom ezt nézni. És mivel a többség ugyanazon a véleményen van, mint én, ezért ezt nektek KÖTELESSÉGETEK tiszteletben tartani.
Ez meg aztán már pláne nevetséges, hogy engem titulálsz betegnek :D
"Nem kell hozzád igazodniuk, megvan a maguk élete."
Nézd, valakinek valakihez muszáj igazodnia, és ha nem nekik, akkor muszáj lesz a többségnek. Ez a helyzet másképp nem oldható fel. De mivel a b*zik a kisebbség, a többséget meg azok az emberek alkotják, akiknek ugyan nincs velük baja, de nézni nem akarják őket, ezért a b*ziknak kell igazodniuk.
"A kölykök megevése lehetne jellemző az emberre is, de szerencsére nem az. Repülni sem tudunk gépek nélkül, mint a sas, de például két szemünk van, mint neki. Sokban különbözünk, de van, amiben hsonlítunk."
Ezzel csak kikerülöd a kérdést, mert te is belátod, hogy azzal érvelni a b*ziság elfogadása mellett, hogy az állatvilágban is előfordul, ugyanolyan abszurd és elfogadhatatlan, mint azzal érvelni a gyerek-evés mellett, hogy az állatvilágban is előfordul.
"Nem neveznék egy olyan államot demokráciának, ahol a többségi akaratot a normát kívülrõl sulykolják az emberekebe. Ahol attól lesz valaki 'normális', ha egyéni gondolkodás és személyes tapasztalat nélkül szajkózza azt, amit másoktól hall."
Szerencsére a demokrácia fogalmát nálad bölcsebb emberek alkották meg, és ha valahol azt mondják, hogy demokrácia van, akkor nem te elképzeléseid alapján működtetik. Így aztán teljesen irreleváns, hogy te hogyan definiálod a demokráciát :)
Egyébként te is csak gondolkodás és személyes tapasztalat nélkül szajkózod, hogy a búzákat el kell fogadni - megjegyzem, teljesen feleslegesen, hiszen el vannak fogadva - mert ma ez a trendi nézet nyugaton.
"Ismétlem: ami bosszant, és amitõl undorodsz, az nem a másik viselkedésébõl fakad, hanem.abból, hogy a nevelésed és az agymosásod következtében magadban fojtassz el és tagadsz le dolgokat"
Rendben, csak a játék kedvéért tegyük fel, hogy igazad van. Viszont akkor magyarázd el kérlek, hogy a pedofíliát, a nekrofíliát, az állatokkal való közösülést, vagy épp a lopást, gyilkolást miért ne engedjük meg az embereknek. Mert a te elméleted szerint ez is csak a nevelés és az agymosás miatt bosszantja az embereket..
"Vegyétek már észre, hogye semmi undorító és veszélyes nincs a szeretetben!"
Senki sem tiltja nekik, hogy szeressék egymást. Viszont ne olyanok szeme előtt tegyék ezt, akiket zavar. Példa: én sem járkálok egy szál p-csban az utcán, holott lehet, hogy nekem az lenne minden vágyam, mert nagyon szeretem, ahogy a lobogó farkamat simogatja a lágy szellő. Nem ártok vele senkinek. És mégis, nem tehetem ezt meg, mert a közerkölcsöt sérti.
Ugyanígy, a közerkölcsöt sérti a nyilvános b*zulás, ezért nem kéne csinálni.
Na jó, olvasva itt a b*zik "érveléseit", azért az eszembe jutott, hogy 1-2 dolgot nem árt, ha megjegyeztek:
1, A közízlés nem ti rátok van szabva. Nem ti fogjátok megmondani, hogy mikor mit kell és kinek csinálni. Erről beszéltek..olyan szinten erőszakosak vagytok, hogy már nem csak "jogokat" követeltek, hanem már irányítani is ti akarjátok az emberek gondolkodását, meg ízlését is. Értitek már, hogy többek között emiatt miért utálnak titeket ilyen sokan??
2, Egy hetero házasságból született gyermeket tudnátok ti is csak örökbe fogadni, mivel ti magatok képtelenek vagytok utód nemzésére. Ez már önmagában elég ahhoz, hogy ne kapjatok gyereket, de nem is értem, mit hisztiztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!