A jelenlegi kormánypárt (ok) miért ennyire ellenséges (ek) velünk melegekkel?
Nagyon elszomorít, amit a kormánypártok kommunikálnak a homoszexualitásról, amelyből többet olvashatunk a fent linkelt lapon is. Természetesen a felvonulással kapcsolatban jelennek meg ehhez hasonló cikkek, de szerintem a hangsúly korántsem a felvonuláson van. Kormányzati szinten "b...znak", nem ismernek el minket családként, nem tesznek semmit a melegekkel szembeni agresszió ellen, genetikai hulladéknak neveznek stb.
Nekem igenis a párom a családom, ha elismerik ezt, ha nem. Együtt kelünk, fekszünk, tervezünk, ugyanúgy élünk, dolgozunk, mint bárki más. Mik vagyunk akkor, ha nem család? Éljük le egész életünket önmagunkat és másokat becsapva boldogtalanul csak azért, hogy sötétközépkori keresztény nézeteket életben tartsunk?
Egyébként összességében eredményesnek tartom a kormánypárt elmúlt 3 évét, gazdasági tekintetben nagyon jelentősen javult az ország helyzete, de a melegséghez való hozzáállás miatt kétszer is meggondolom, hogy szavazok-e ismét rájuk.
26/F (meleg)
Egy gyerek úgy születik, hogy van egy apa és egy anya, ez a természetes.
A ti esetekben ti tudtok gyereket nemzeni? Nem? Akkor az azért van, mert a természet nem akarja, hogy gyereketek legyen. Ennyi.
A házasság meg szent dolog férfi és nő között. Elégedjetek meg élettársi kapcsolattal.
A homoszexualitás genetikai rendellenesség, amely mint te is írtad "A természetben, állatok között is gyakori jelenség, amely többezer év alatt sem tűnt el a fajokból."
Mindenki hordoz genetikai hibákat, de miért különösen problémás a homoszexualitás ?
Mert a az élet legalapvetőbb feltétele sérül ezáltal. A szaporodás, az utódnemzés, a faj fenntartásának képessége.
Más genetikai "rendellenességek" elszaporodása az evolúció során akár a faj jellegének megváltozásához is vezethetnek erősebbé ellenállóbbá téve azt. A homoszexualitás túlzott elszaporodása akár a faj teljes kihalásához vezethet.
Ezért létidegen egy heteroszexuális családmodellben (apa, anya, gyerekek ) gondolkodó embernek a 2x apa vagy 2x anya felállás.
A gyermek a szülői mintákon keresztül tanulja meg a társadalmi beilleszkedés alapjait, a párkapcsolati mintát, amely a faj továbbéléshez szükséges. Lehet, hogy ez a 2 apa felállásban is működik, de ha lehet ne kísérletezzünk egy gyermeken.
Szóval a meleg párkapcsolattal általában senkinek sincs problémája. Reklámozni viszont nem kell.
A családalapítást pedig meg kell hagyni a hetero pároknak a házasság szó használatával együtt, mely évezredek óta egy férfi és egy nő kapcsolatát jelöli.
"Hol vannak nekünk azonos jogaink a heteroszexuálisokkal szemben? Házasodhatunk?"
- Pontosan ugyanaz a jogszabály vonatkozik rád, mint rám. Te is házasodhatsz, én is. De azonos neművel nem - én sem tehetem. Mindkettőnkre ugyanaz érvényes.
"Fogadhatunk közösen örökbe?"
- Jogod csak addig van, amíg azzal másét nem sérted. A gyermeknek is van joga, többek között az egészséges szellemi környezetben való fejlődéshez.
És erre nem válasz, hogy "de az árvaháznál ez is jobb", mivel nem azért vannak gyerekek árvaházban, mert ne lenne elég pár, aki igényelné őket, hanem mert az örökbefogadás évekig tart, elhúzódik, egy sor ellenőrzés előzi meg, így hosszúak a várólisták.
Amíg van elég igény heteró párok között az örökbefogadásra, a melegek esetére tárgytalanná válik, hogy "de még mindig jobb ott".
"Vagy egyáltalán végigmehetünk úgy az utcán egy párként kézenfogva, hogy ne érjenek atrocitások?"
- Milyen jogszabály, vagy kormányrendelet van, ami ezt tiltja?
Egyébként én ismerek egy meleg férfit, nyelveket beszélő tanár, aki színházakba szervez utakat, és nagyon jó a humora. Eltekintve attól, hogy festi a szemhéját, senki semmi furcsát nem talál rajta.
Általában véve az emberek hajlamosak a személyüket ért támadásokat valami másra áthárítani. (Biztos azért rúgtak ki, mert nő vagyok, biztos azért kaptam egyest, mert cigány vagyok, biztos azért nem velem jár, mert kövér vagyok, stb.) A kisebbségben lévőkre, így a melegekre ez kiváltképp igaz - bármi, akár a hétköznapi ember számára fel sem tűnő esettel találkoznak, betudják ennek.
"A természetben, állatok között is gyakori jelenség, amely többezer év alatt sem tűnt el a fajokból."
- Végtag nélküli állatok is születnek. Attól ez még rendellenes, mert a természetes az, ha megvan minden végtag. Albínó állatok is születnek, noha ez sem természetes, nem egészséges állapot. A meddőség ugyanígy. Az állatvilágban ugyanazok a betegségek előfordulnak, mint nálunk, hiszen mi is ebbe tartozunk, csak kiemeljük magunkat belőle.
Most pedig elolvastam a linkelt cikket, de még ebben a kigyűjtésben sem láttam semmi úgymond "b*zizást".
Kettő igazi volt benne, az egyik Kerényié, a másik a Kárpátia frontemberéé, egyik sem kormánypárti képviselő.
Az, hogy ilyeneket előrángatnak:
Pelczné Gáll Ildikó a 2010-es kampányban tette mindenki számára világossá, hogy mit gondol a melegekről. "Nem két férfi és nem két nő alkot egy családot, és nem egyes és kettes számú szülők, hanem a férfi és a nő, akik együtt képesek a szeretet erejével átvészelni a nehéz időszakokat"
- Ebben mi a "b*zizás"? Ez egy vélemény. Ami egyébként az enyémmel - és sokak másokéval is - egyezik.
Emellett Ékes Ilona "szerint nincs genetikai bizonyíték arra, hogy a homoszexualitás az ember veleszületett tulajdonsága, így lehetséges a gyógyulás, lehetséges, hogy a melegek heteróvá váljanak. A homoszexualitást mentális sérülésnek nevezte."
- Megint csak semmi "b*zizást nem látok.
Mátrai Mártától pedig azt, miszerint: "Ki védi meg a gyermekeket? Milyen mintát fog követni az a kislány, vagy milyen mintát fog követni az a kisfiú, aki olyan közösségben nevelkedik, ahol azt látja, hogy két nő vagy pedig két férfi szereti egymást?"
- Ebben megint nincs semmi.
Ez elég harmatgyengére sikerült így... És a legszemléletesebb éppen ez, hogy ennél többet nem tudnak felhozni az úgymond "b*zizás" alátámasztására, márpedig ha ez a legtöbb, amit mutatni tudnak, akkor az öngól.
"Se a miniszterelnöknek, se a főpolgármesternek esze ágában sincs, hogy részt vegyen a szombati Budapest Pride-on."
- Már az is melegellenes, ha valaki nem vesz részt a felvonuláson...? Mi lesz a következő, május elsejére kivezényelnek zászlókat lengetni?
"Kósa videoüzenetében azzal búcsúztatta a városi színházat vezető Vidnyánszkyt, hogy ha Budapesten túlságosan meleg lenne a helyzet, Debrecen visszavárja őt."
- Ebben pedig érzek némi rosszmájúságot. Nekem például eszembe sem jutott volna ezt így értelmezni. Lehetett ez akár a politikai helyzetre való utalás, vagy bármi más is.
Majd a végén pedig idézik Tarlóst, miszerint: "Én a másik oldalon állok."
- Hát nehogy már lassan az is melegellenes legyen, ha valaki heteró merészel lenni... Komolyan, mi lesz a következő?
Eddig ez egy vicc volt, most pedig kezd körvonalazódni valósággá:
"Korábban tiltották, majd elnézték, most meg már lassan kötelezővé teszik."
Az egy baromság, hogy a gyerek rossz mintát lát, és ezzel veszélyeztetik a fejlődését.
1. A melegek zömét heterók nevelték, mégsem hatott rájuk a minta - nem lettek heterók.
2. Sok meleg pár által nevelt gyerek nőtt már a nyugat-európai országokban és USA-ban, és nem lettek nagyobb százalékban melegek, mint a heterók által neveltek.
3. Magam is felneveltem egy fiút, és oda van a lányokért.
Lehet, hogy nem minden meleg pár szeretne összeházasodni, de az azonos nemű élettársak is joghátrányban vannak, ha nem mennek anyakönyv vezető elé.
Nem tudom a kívül állók mitől ilyen biztosak benne - igenis érik atrocitások és agresszív támadások a melegeket a hétköznapokban. Érdekes módon ezek az esetek nem kerülnek bele a médiába.
Ezenkívül mindennaposak a beszólások és az erőszakos beavatkozások a család, a pedagógusok, a barátok, a kollégák és a politikusok részétől ha valaki nem úgy viselkedik/szeret ahogy többség szerint viselkednie/szeretnie kéne a neme szerint.
A melegek nevelnek gyereket - nem kevesen, és egyre többen fognak. Ettől a joguktól még nem fosztották meg őket. Viszont azokkal a törvényekkel amin vitatkozik a nagyérdemű nagyrészt a melegek által nevelt gyerekek jogai vannak megrövidítve.
Pl van olyan meleg fiú Magyarországon, aki nemrég fogadott örökbe gyereket - ezt nem tiltja a törvény, csak azt, hogy a párja is örökbe fogadja. Tehát ezek a törvények nem attól 'védik' meg a gyereket, hogy melegek neveljék, hanem attól fosztják, meg, hogy két szülője legyen - hogy ketten legyenek felelősek érte. Ezek a törvények, nem kizárólag jogok lennének a melegek felé, hanem kötelezettségek is a vállalt gyerekkel szemben. Most akkor kinek az érdekeit is védik azok, akik ellene vannak ezeknek a törvényeknek?
Jó lenne, ha már gondolkoznának és néznének is az emberek, nemcsak azt szajkóznák, amit másoktól hallanak.
Nincs kizárva, hogy a születés utáni hatások is belejátszanak abba, hogy valakinek milyen lesz az orientációja. De az erősen vitatható, hogy ez egy visszafordítható folyamat. Ideig óráig elfojtható. Sokan frusztráltak és boldogtalanok is emiatt. De a vágyakat nem lehet törölni. Sok nagy szervezet - akik évtizedekig foglalkoztak ezzel - megszűnik, és kér bocsánatot, azért, mert rájön, hogy a 'sikerei' csak időlegesek.
Ha egy melegnek teljesen sikerül elfogadnia magát esze ágában sincs heteróvá válnia. Jó neki úgy, ahogy van. Ha a hetrókat nem zavarják a melegek, miért akarnak minket mindenáron eltüntetni a föld színéről - vagy, ha ez sehogy sem sikerül, legalább úgy tenni, mintha nem léteznénk?
Szerintem nem az a kérdés, miért nem fogadnak el minket. Inkább, azon kéne gondolkozni, miért félnek tőlünk.
Szabi:
Hol mondtam én, hogy biztos vagyok benne? Megkérdeztem a kérdezőt is, hogy mikor támadták meg, nem válaszolt. A Te sztorid is érdekel, nem kell hozzá forrás, én elhiszem ha leírod.
Ezt a beszólogatást. stb. szerinted csak a melegek szenvedik meg az egész világon? Nekem is szóltak már be az életben, ilyen-olyan tulajdonságok miatt, szerintem bárkit kérdezel tud ilyet mondani. Neked a nemi identitásod miatt, de ez ellen egyetlen kormány sem fog tudni mit csinálni (mert ugye ez az eredeti kérdés). El kell fogadnod, szólásszabadság van és mindig lesznek olyanok akiknek a melegek ellenszenvesek.
"A ti esetekben ti tudtok gyereket nemzeni? Nem?"
De tudnak! Csak nem akarnak, így ne is fogadjanak örökbe senkit. Hagyjuk csak meg ezt a jogot azoknak, akik nem egy döntés, hanem betegség miatt képtelenek a gyereknemzésre/szülésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!