A jelenlegi kormánypárt (ok) miért ennyire ellenséges (ek) velünk melegekkel?
Nagyon elszomorít, amit a kormánypártok kommunikálnak a homoszexualitásról, amelyből többet olvashatunk a fent linkelt lapon is. Természetesen a felvonulással kapcsolatban jelennek meg ehhez hasonló cikkek, de szerintem a hangsúly korántsem a felvonuláson van. Kormányzati szinten "b...znak", nem ismernek el minket családként, nem tesznek semmit a melegekkel szembeni agresszió ellen, genetikai hulladéknak neveznek stb.
Nekem igenis a párom a családom, ha elismerik ezt, ha nem. Együtt kelünk, fekszünk, tervezünk, ugyanúgy élünk, dolgozunk, mint bárki más. Mik vagyunk akkor, ha nem család? Éljük le egész életünket önmagunkat és másokat becsapva boldogtalanul csak azért, hogy sötétközépkori keresztény nézeteket életben tartsunk?
Egyébként összességében eredményesnek tartom a kormánypárt elmúlt 3 évét, gazdasági tekintetben nagyon jelentősen javult az ország helyzete, de a melegséghez való hozzáállás miatt kétszer is meggondolom, hogy szavazok-e ismét rájuk.
26/F (meleg)
A szervi betegség (így a meddőség - mely egyébként nem kizárólagos indíték lehet örökbefogadásra) nem eltanulható. A viselkedészavar igen, hatással lehet a gyermek mentális fejlődésére.
És minden embernek (a gyermeknek ugyanúgy) joga van az egészséges környezethez, fizikai és szellemi értelemben is.
"A szervi betegség (így a meddőség - mely egyébként nem kizárólagos indíték lehet örökbefogadásra) nem eltanulható."
Akkor ebben nincs különbség.
Kedves 13:42-es válaszoló, legközelebb juss el a kommentem második feléhez is. Néhány sorban írtam csupán, ennél rövidebben már tényleg nem tudok fogalmazni.
Mint tapasztalom, néha ennek ellenére még ez is sok ahhoz, hogy elolvasni sikerüljön némely válaszolónak.
Tényleg nem akarlak leterhelni, de visszautalnék még az itt lezajlott vitára is, az ikerpárok helyzetéről.
Kedves kérdező:
"Hol vannak nekünk azonos jogaink a heteroszexuálisokkal szemben? Házasodhatunk? Fogadhatunk közösen örökbe? Vagy egyáltalán végigmehetünk úgy az utcán egy párként kézenfogva, hogy ne érjenek atrocitások?"
Nézzük végig az általad vélt jogi hátrányokat tételesen:
-"Házasodhatunk?"
Minden további nélkül. Ha férfi vagy, akkor nővel. Ha nő vagy, akkor férfival. Ja, hogy te férfiként férfival akarsz? Nos, ez nekem, mint heterónak ugyanúgy tilos. Hol van itt a joghátrány?
"Fogadhatunk közösen örökbe?"
Persze, egy nővel közösen minden további nélkül. Férfi partnerrel nekem sem lehet. Itt sincs semmilyen jogi hátrány.
"Vagy egyáltalán végigmehetünk úgy az utcán egy párként kézenfogva, hogy ne érjenek atrocitások?"
A törvényes jogod ehhez is megvan. Hogy sikerülni fog-e, az más kérdés. Mindenesetre a törvény egyenlő jogokat ad nektek ebben is. De a közízlést nem változtathatod meg, így, ha atrocitások érnek, akkor ne azonos jogokért kiabálj, hanem inkább fogadd el, hogy az emberek többségének ez nem tetszik, és ennyi. Ugye azt nem gondolod komolyan, hogy a társadalom 95%-a igazodjon ízlésben egy 5%-os kisebbséghez?
Tudod miért van ez az állapot kedves kérdező? Mert a homoszexuálisok többsége rámenős, akaratos! Nektek semmi nem elég. Nem elég a bejegyzett élettársi kapcsolat, amint megkaptátok, már házasság kellene. Nem elég a házasság, már gyereket is akartok. Erőszakos vagytok, rá akarjátok erőltetni mindenkire azt, hogy ez normális dolog.
Összesen 2 dolgot tudtok felhozni:
1, "Az állatok is csinálják". És? Te állatnak tartod magad? Mellesleg ott van fajfenntartási ösztön, mivel állatok. Rád is időnként rád jön ez, hogy 1 hétig akkor hetero leszek, mert fenn kell tartanom a fajomat? Vagy mi?
2, Előhozakodtok ilyen-olyan tanulmányokkal, amiket ugyan mutatni nem tudtok, felteszem nem is ismertek, de vannak. Én meg hozok neked olyan tanulmányt, amely bebizonyítja, hogy egy egészséges gyerekhez anya-apa kapcsolat kell, nem apa-apa meg anya-anya.
Az meg a teteje mindennek, hogy aki nem ért veletek egyet, azt azonnal 2 csoportba soroljátok, mikor melyikbe:
1, Szélsőséges, neonáció homofób, aki titeket ki akart irtani.
2, Látens homoszexuális, aki nem meri magának bevallani.
Tessék vége tudomásul venni, hogy senkit nem érdekel, hogy a 4 fal között mit csináltok. Arra meg végképp nem, amikor az utcán rázzátok magatokat. Nincs se házasság, se gyerek. Ez (lenne) mindenhol a normális. Senki nem üldöz titeket, lehettek büszkék magatokra - bár hogy mire azt nem tudom - de ennyi.
Lesz-rom, ha kimoderálják - megint -, de akkor is leírom:
"Amennyi minden egyes embert megillet."
Ez már megvan. Szóval be lehet fejezni a követelőzést. Viszont azzal, hogy meg akarjátok szabni, hogy mit gondoljak rólatok, már az én jogaimat sértitek. És amíg ez így van, egyáltalán nem érdekelnek a - egyébként csak vélt - joghátrányaitok. Sőt, egészen addig, amíg ilyen agresszív véleménydiktátorként léptek fel, még inkább a kődobáló, elmebajos nácikkal szimpatizálok. Pedig alapjáraton őket is utálom, mint a sz*rt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!