Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem veszik észre páran,...

Miért nem veszik észre páran, hogy messze az Orbán kormány az eddigi legsikeresebb kormányunk?

Figyelt kérdés

Stabilizálta a gazdaságot, kikerültünk a túlzott deficit eljárás alól (amibe még az mszp szdsz vitte bele az országot 2004-ben) nem vesznek fel újabb IMF hitelt, 2010hez képest csökkent az államadósság, folyamatosan csökken a rezsi, stb stb

Ehhez képest a szoci-liberós nyuggerek csak lózungokat puffogtatnak, hogy "de az a 10% nem is tíz százalék, csak 9,3% mer lejön a nyenyenyenyenye" "az emberek nem tudnak számolni, én a varrónői szakmunkás bizimmel kiszámoltam, hogy a Gyúcsányi volt a legjobb mert nyenyenyenyenye"

Nem is beszélve az új Alkotmányról, ami szerintem minden nemzeti érzelmű embernek tetszene, ha végre elővenné és el is olvasná, aki meg nem ilyen, az meg igen is le van ....

2013. júl. 3. 11:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%

Ezt nem hiszem el, hogy élnek emberek itthon, akik ezt komolyan így gondolják, ahogy a kérdező.

Nem, ez nem lehet, egyszerűen képtelen vagyok felfogni...

De hát Orbán ebben jó, maga mellé állítja a csökkent szellemi színvonalú embereket, akik mindent, feltétel nélkül elhisznek neki. Bravó.

2013. júl. 3. 11:45
 12/24 anonim ***** válasza:
86%

hát akkor lássuk egy átlagpolgár szeméből:

stabilizálta a gazdaságot? én építőiparban dolgozom, nálunk alig van munka, az átkos emútnyócévhez képest a negyede mnka van, a mi cégünk azóta a felére csökkent, és nagyon esetlegesek már a bérek is

kikerültünk a túlzott deficiteljárás alól: én, mint átlagpolgár nem kerültem ki, mert bent se voltam, az államháztartás volt benne, és kikerülni is azért került ki az állam, mert 5ször emelték meg az adófizetési kötelezettségemet

nem vesznek fel újabb imf hitelt: nem valóban, nem vesznek fel 3-4%-os imf hitelt, mert kérnek érte a kormánytól (és nem tőlem!) korrekt gazdaságpolitikát, ehelyett inkább 10% közeli államkötvényt bocsátott ki a kormány, dollár alapon a devizahitelek elleni harc jegyében, ja és a többszörösen drágább hitelt az én adómból fogják kifizetni

2010-hez képest csökkent az államadósság: ez nem igaz, tekintve, hogy a forint azóta elszállt az államadósság reálértékben emelkedett, vagyis gyakorlatilag több adómba kerül majd kifizetni az államadóságot

folyamatosan csökken a rezsi: ez igaz, bár ha hozzá teszem, hogy a rezsicsökkentést a nagyfogyasztók finanszírozzák, akik beleépítik az áraikba, így az eredmény, az hogy az élelmiszer és az egyéb háztartási kiadások annyira megdrágultak, hogy végső soron negatív az egyenlegem

az új alkotmány: ami igazából alaptörvény, ha már annyira elolvastad, valóban olyan preambulummal van megáldva, amit egy költő is megirigyelne, csak a tartalma meg igazából az eredeti 49-esre hajaz, rengeteg remek kis dologgal fűszerezve pl: megszűnt a tb, és a hozzájárulásodért nem jár semmi, hanem az állam dönti el, hogy te mennyi pl. nyugdíjt kapsz, vagy éppen az, hogy gakorlatilag nincsen jogod a magántulajdonhoz

Orbán kormány mindent megcsinál, amit eltervez: igen, ez igaz a trafikmutyira, a földmutyira, és azokr a dolgokra, ami rezsim egzisztenciális érdeke, de ez kár, hogy nem igaz a egyetlen kampányígéretére sem, pl: magánynyugdíjpénztárak erősítése és védelme, de nem igaz, sem a felemelkedés évére, sem az elrugaszkodás évére, sem az egyéni nyugdíjszámlákra, sem a két jéten belül közbisztonság

kedves kérdező, azért nem veszik észre páran, hogy messze az Orbán-kormány az eddigi legsikeresebb kormány, mert az ellenkezője az igaz

2013. júl. 3. 11:46
 13/24 anonim ***** válasza:
48%
Oda se figyelj! Csak irigykednek, meg eszi öket a fene, hogy nem kaptak trafikot.
2013. júl. 3. 12:29
 14/24 anonim ***** válasza:

Hajrá Simicska Hajrá Közgép!

Magyarország jobban teljesít,de méééég minííííg neeeeeeeeeeeeeem elééééééééééééééég jóllllllll!!!!!!!Szavazz a Fideszre :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2013. júl. 3. 12:50
 15/24 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező, kinyitottad már a trafikodat?
2013. júl. 3. 12:59
 16/24 anonim ***** válasza:
75%
Reméljük ez csak vicces kamu-provokatív, troll kérdés!
2013. júl. 3. 13:11
 17/24 anonim ***** válasza:
56%
Mert birkák.
2013. júl. 3. 13:57
 18/24 A kérdező kommentje:
Nem kéne folyton HVG-t meg ATVt bámulni
2013. júl. 3. 15:05
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező Neked is mind egy a jobb vagy a bal kezedet teszed a sz@rba.
2013. júl. 3. 17:02
 20/24 anonim ***** válasza:
mennyi tudatlan okoskodo van itt...
2013. júl. 28. 01:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!