Miért kell/nem kell jövőre ismét egy balliberális kormány nekünk?
Nem kell, mert:
-Gazdaságilag analfabéta, csődbe viszi az országot
Kell, mert:
-Legalizálná a melegházasságot, a többnejűséget és a könnyűdrogokat
"-Legalizálná a melegházasságot, a többnejűséget és a könnyűdrogokat"
Ez a legkevesebb baj ,ezek nincsenek nagy hatással az életterünkre ,és a társadalomra nézve nem olyan veszélyesek.
Én nem vagyok sem liberális sem baloldali ,de ezt kettőt nem tartom veszélyesnek.
Amiért én nem szeretnék ilyen vezetést ,annak oka az ,hogy jönnének megint a sci-fi meséikkel a romákról ,meg a rasszizmusról , toleranciáról egyenlőségről , kirekesztésről.
Áhh ,nekem ez nem kell.
Eleget hallgattuk amikor az SZDSZ diktált.
Emellett sokunk számára ez színtiszta provokáció.
Sosem volt még itthon "balliberális" kormány.
Eddig SOHA nem volt itthon, valóban liberális kormány. (Többek között ez is az egyik probléma...)
4.
Az SZDSZ liberálisnak mondta magát.
Amit csináltak az valami undorító volt.
Így visszagondolva is felfordul a gyomrom tőlük pedig akkoriban még nem volt szavazati jogom ,de már akkor tudtam kiktől tudnék okádni.
"liberálisnak mondta magát"
Csak mondta magát, de nem voltak azok.
A Fidesz és az MSZP is sok mindennek mondta magát, de az sem volt igaz. Nem?
Általában ha azt mondják liberalizmus akkor az SZDSZ jut eszébe az embernek.
Bizony , ők sok merényletet követtek el a magyar társadalom ellen.
Ezért is sorvadt el ez a párt.Megérdemelték.
Én is tudom , hogy nem liberalizmus volt amit csináltak hanem valami beteges , torz valami.
Ameddig vannak bizonyos problémák az országban addig nem lesz liberális kormány itt.
Sőt ,ahogy a probléma növekszik úgy csökken az esély egy liberális kormányra.
Remélem nem kell részleteznek azt a problémát.
Egyáltalán, maga a fogalom, hogy bal-liberális teljesen értelmezhetetlen. Ha liberális, akkor nem bal. Ha bal, akkor nem liberális...
1994-98 és 2002-2010 közötti időszakban totális liberális diktátumok érvényesültek. Baloldaliságot még nyomokban sem láttunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!