Várható MSZP-SZDSZ-MDF koalíció 2010 ben?
Ellenzékben minek?
Persze összefognak, és már a választások alakalmával is látszani fog!
"csalással megint többségbe kerülhetnek, sajnos"
Ekkora butaságot már régen hallottam! :-))))))))))))))))
„Szerintem az MSZ(M)P MINDENRE képes lesz, hogy a hatalmat megtarthassa.”
Ebben én sem kételkedem, de lehetetlen ennyit csalni még ha a „ világ összes „SZDSZ es pénze a rendelkezésre állna akkor sem.
„Az MSZP (várhatóan max. 20-30%), SZDSZ (0,5%) és az MDF (5%) összefoghat, csak hát minek, ugye”
Nem tudom hogy honnan veszed ezt a 20-30% ot?
Tegnap volt róla szó, a biztosaknál 17% általánosan 10% és még most jönnek a BKV s bulik és a megszorítások hatásai. Ráadásul szerintem egy, mocskos kampány lesz , ami jelen állás szerint csak rontani fog az MSZP helyzetén. Nem lesz húzó ember mert nincs és nem is lesz elnökjelöltjük aki valami teátrális népszerűséget vigyen színként. És ugye a Jobbik is öli, és talán a most is 20% /16% on áll ami még javulni is is fog a kampány alatt lévén hogy megszólalhat és már készül a programja is. Persze azt ne is reméld hogy nem fogja a kampányban ölni mindenki az MSZP t. Úgy ahogyan a 2006 os ban a Fideszt ölte mindenki az MSZP az SZDSZ és az MDF is. Szóval max 10-12% és listán 1-sem. (még optimista a matek)
"Tegnap volt róla szó, a biztosaknál 17% általánosan 10% és még most jönnek a BKV s bulik és a megszorítások hatásai."
Az osztogatás, nyugdíjemelés, adócsökkentés stb. meg majd decembertől jön. Tavaszra az egész lakosság érezni fogja, hogy "sikerült a válságkezelés", az meg, hogy áprilisra kiürül az államkassza, a következő kormány baja lesz.
"Az osztogatás, nyugdíjemelés, adócsökkentés stb. meg majd decembertől jön"
Még is miből?
És kifogja megszavazni? Bajnai?
És ki hiszi el ezekután?
Ebben te csak reménykedsz, de semmi alapja!
Nagyon remélem, hogy nem, és el is tűnnek ezek a... khm.-khm. az ország éléről legalább egy kis időre, ha nem is örökre.
Amúgy én könnyen el tudnám képzelni, hacsak a tényleges jobboldali konzervatívok vissza nem veszik a hatalmat a lesüllyedt MDF-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!