Hol tartanánk most, ha újra az MSZP került volna kormányra 2010 áprilisában?
Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 22:18
1/22 anonim válasza:
már nem lenne BKV, csak V, annyira szétlopták volna...
2/22 anonim válasza:
Ugyanilyen tré lenne,vagy még rosszabb!
Meg idétlenebb miniszterelnökünk lenne.
ENNYI.
3/22 anonim válasza:
Én Amerika felé.Vinném ki a gyáramat,amit közösen csinálok egy Amerikai üzletemberrel.Vége 70 magyar ember nettó 200 ezer forintos fizetésének,a termelésből befolyt adónak.Minden átszállna Amerikára,én pedig ugyanúgy élnék,mint eddig.De szerencsére nem így lett.
4/22 anonim válasza:
Ugyanott mint most csak az Mszp hitelel oldaná meg a problémákat
5/22 anonim válasza:
Én félúton a teljes rothadás felé..Bár lehet már el is rohadtam volna, nem értek a biológiához..Mert ha ez megtörtént volna, tuti felkötöm magam..Nem mintha most sokkal fényesebb lenne a helyzet, de azért jobb..Messze még a szebb jövő, de majd csak eljön, én türelmesen várok..
7/22 anonim válasza:
valószínűleg sehol. plusz újabb adag hitellel a nyakunkban
8/22 anonim válasza:
Hogy az ország hol azt nem tudom, de hogy én a határon túl az biztos.
9/22 anonim válasza:
de mondjuk ez elképzelhetetlen, ha figyelembe veszed az előzményeket!
10/22 anonim válasza:
Ugyanitt,de lehet még még lentebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!