Pontosan mire gondolt gyurcsány, amikor ezt a mondatot kimondta a száján?
Nyilván mindenki látta már azt az ominózus beszédét amit a közelmúltban produkált, amiben azt mondja, hogy: "Mert öszöd óta, a demokratikus koalíció sok-sok híve tudja, hogy az igazság és a tisztesség, az a mi oldalunkon áll."
Rég volt már ez a beszéd, gondolkoztam hogy tán rosszul emlékszem rá? Kihagytam valamit? De meghallgattam újra, és nem, továbbra is botrányos. A kérdésem az, mire gondolt ez az ember? Hogy állhat a tisztesség az ő oldalukon öszöd miatt? Egyáltalán hogy kerülhet ez a 2 szó egy mondatba? Nem utolsósorban, mégis mit tapsolt ezen a "tömeg"?
Szia!
Kit érdekel?
Észre szoktad venni a tehémlepények közt a virágokat is?
Szia!
Igazad van, na de ez egy olyan fokú képmutatás, ami példátlan, még az életben nem hallottam, és el sem tudtam volna képzelni, hogy ilyen létezik. És nem hagy nyugodni a gondolat, hogy ezen mégis mit tapsoltak ott emberek(?)? Komolyan érdekel, úgyhogy remélem van erre egy elvetemült gyurcsány-fan, aki tud választ adni a kérdésemre :)
Gyurcsány ma már teljesen lényegtelen figura a politikában, megpróbálja még1x hátha maradt még annyi nyuggerje, hogy bejuttassák őt a parlamentbe, de úgy látszik, nem, a többség inkább marad az MSZPnél.
Az ominózus beszéd csak egy végső próbálkozás volt egy elkeseredett hataloméhes diktátor utolsó vergődéseiből.
Én nem az általános perspektívából nézem, értelmezem a mondatait. Hiszen az hogy le Qr.. vázza az országot, egy dolog, stb stb.
De azon minden ballib és főleg Dk s elgondolkozhatna hogy milyen kormány az aki nem kormányoz évekig, miközben pontosan tudja hogy nagy a baj! Hogy csak a választások megnyerése volt a számukra az érdekes. Én elhiszem hogy Gyurcsinak egy kifakadása volt a pártjával szemben.
De kérem szépen! Egy miniszter elnöknek a minimum felelőssége hogy a politikai aspektusok miatt ne adja fel az ország lehetőségeit és még gondolatban sem ártson az országának. Szerintem a ballib oldal amíg nem veti ki magából ezeket a felelőtlen embereket, addig teljesen alkalmatlanok egy ország vezetésére. Orbán is csinált sok baromságot, ambivalens egymást kioltó hatásokat generált stb stb, de még negyedéhez hasonló minőségű felelőtlenséget felelőtlenséget sem csinált mint Medgymag és Gyurcsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!